Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jaf de 9 milioane de euro în Franța, după un atac armat asupra unui vehicul blindat de transport (Video)

Persoane neidentificate au furat nouă milioane de euro în numerar, în orașul Lyon, din sud-estul Franței, într-un atac armat asupra unui vehicul blindat de securitate, au anunțat autoritățile franceze. Se consideră că furtul este cel mai mare, din ultimii 10 ani, în Franța, de la lovitura de 11,6 milioane de euro, în 2009.

de Cristian Ionescu

la 29.08.2020 , 13:35

Hoții au atacat un vehicul blindat Jaf în Franța, de 9 milioane de euro - Profimedia
  • Hoții au furat 9 milioane de euro
  • Un vehicul blindat a fost atacat

Vehiculul blindat a fost atacat vineri, în jurul orei locale 07:00, de mai mulți indivizi înarmați, la ieșirea dintr-o sucursală a Băncii Franței din Lyon.

Nimeni nu a fost rănit în atacul asupra vehiculului aparținând companiei de securitate Loomis "dar pierderile se ridică la nouă milioane de euro. Autorii au reușit să fugă imediat după comiterea faptei", au declarat procurorii, pentru AFP.

Rapoartele locale susțin că două autoutilitare au blocat vehiculul blindat, unul în față și unul în spate. Tâlharii l-au amenințat pe șofer, au luat banii și au fugit în două vehicule găsite ulterior incendiate.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O anchetă a fost deschisă de polițiști și specialiști în domeniu.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Jaf de 9 milioane de euro în Franța, după un atac armat asupra unui vehicul blindat de transport (Video)