Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Jaf în plină zi la Roma. Clienţii, vânzătorii şi agenţii de pază s-au uitat la cei 4 tâlhari cum sparg vitrinele şi iau toate bijuteriile

Jaf la lumina zilei într-un mall din Roma. Un grup de patru persoane a atacat un magazin de bijuterii sub privirea agenților de pază, a vânzătorilor şi a trecătorilor.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 18:06

Hoţii au folosit o rangă pentru a sparge vitrinele și au sustras rapid bijuteriile. Apoi, şi-au făcut drum prin mulțimea complet șocată şi au ieşit din incintă.

Tâlharii nu au fost încă identificați

În imaginile care circulă pe reţelele de socializare, cei patru bărbaţi apar cu cagule pe faţă şi îmbrăcaţi în haine lungi şi groase, în ciuda temperaturilor ridicate din capitala italiană.

Vezi și

Potrivit primelor rapoarte ale autorităţilor, tâlharii nu au fost încă identificați. Anchetatorii verifică camerele de supraveghere ale mall-ului pentru a vedea dacă au surprins momentele de dinainte și de după jaf. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Jaf în plină zi la Roma. Clienţii, vânzătorii şi agenţii de pază s-au uitat la cei 4 tâlhari cum sparg vitrinele şi iau toate bijuteriile