Antena Meniu Search
x

Jennifer Lopez se căsătorește pentru a patra oară. Alesul e Alex Rodriguez

La aproape 50 de ani, Jennifer Lopez se căsătoreşte pentru a patra oară. Vedeta a acceptat cererea în căsătorie a partenerului său Alex Rodriguez, chipeşul jucător de fotbal american cu care are o relaţie de 2 ani.

de Redactia Observator

la 11.03.2019, 02:18

Vezi și

La aproape 50 de ani, Jennifer Lopez se căsătoreşte pentru a patra oară. Vedeta a acceptat cererea în căsătorie a partenerului său Alex Rodriguez, chipeşul jucător de fotbal american cu care are o relaţie de 2 ani. Ambii au mai fost căsătoriţi şi au câte 2 copii din mariajele anterioare.

Nedespărţiţi în ultimii doi ani, A-Rod şi J.Lo au anunţat fericitul eveniment pe paginile lor de instagram din Bahamas unde se află, acum, în vacanţă.

Şi ambii au folosit aceeaşi fotografie, cea în care se vede un inel cu diamant pe degetul vedetei. Uriaşa bijuterie a devenit imediat subiect de dezbatere. S-a ajuns la concluzia că a costat peste 4 milioane de dolari. Bijutierii spun pare a fi un diamant rar şi extrem de valoros.

Şi amândoi au experienţa căsătoriilor eşuate. J LO a mai fost măritată de 3 ori. Cu chelnerul Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi, apoi, cu Marc Anthony care este şi tatăl celor doi copii ai ei. Jennifer a avut şi alte relaţii de lungă durată cu Puff Daddy şi Ben Affleck.

Artista este cu 7 ani mai în vârstă decât Alex Rodriguez dar asta nu a părut să îi deranjeze vreodată. La aproape 50 de ani, J LO este într-o formă de invidiat şi are energie ca în tinereţe. Acum este jurat într-o emisiune pentru descoperirea tinerelor talente, dar are în continuare concerte şi înregistrează noi melodii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Jennifer Lopez se căsătorește pentru a patra oară. Alesul e Alex Rodriguez