Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Sunt separaţi de 4 luni

Este oficial. Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Jennifer a solicitat divorțul marți la un tribunal din Los Angeles, potrivit documentelor depuse. 

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 15:13

După luni de zile în care au ţinut prima pagină a ziarelor în legătură cu separarea lor, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a intentat divorţ de soţul ei, Ben Affleck, după doi ani de căsnicie, transmite EFE. Potrivit site-ului de divertisment TMZ, Lopez, născută în Puerto Rico, a depus marţi actele de divorţ la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles. "Diva din Bronx" nu a depus documentele prin intermediul unui avocat, ci a făcut singură demersul.

Potrivit site-ului, Lopez a stabilit în documentul legal data despărţirii de partenerul său pe 26 aprilie, cu puţin peste o săptămână înainte de Gala Muzeului Metropolitan din 6 mai, la care a participat singură, dând naştere unor zvonuri privind căsătoria lor. Ultimul eveniment public la care au participat împreună a fost un meci al echipei Los Angeles Lakers, pe 16 martie.

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Documentele depuse

Profimedia

Articolul continuă după reclamă

De fapt, la cea de-a doua aniversare a căsătoriei lor, în iulie, nu a existat nicio sărbătoare, deoarece erau deja separaţi, ceea ce se pare că s-a întâmplat din luna mai, când s-a publicat că actorul şi regizorul a părăsit reşedinţa de 60 de milioane de dolari pe care o împărţea cu Lopez.

Pe acelaşi subiect

Potrivit relatărilor, Affleck ar prefera o viaţă liniştită departe de mass-media, în timp ce soţia sa se bucură de atenţia presei. După ce a plecat de acasă, Affleck a închiriat o proprietate în apropiere de locul unde locuiesc copiii pe care i-a avut cu actriţa Jennifer Garner, de unde a continuat să lucreze la proiectele sale şi apoi şi-a cumpărat o casă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Documentele depuse

Profimedia

În ce o priveşte, Lopez s-a concentrat pe copiii ei Max şi Emme, pe care i-a avut cu cântăreţul Mark Anthony, cu care a călătorit în Japonia şi şi-a petrecut vara la Hampton's în New York, unde şi-a sărbătorit ziua de naştere cu stil, fără soţul ei şi participând la concerte şi evenimente de modă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Documentele depuse

Getty Images

Lopez şi Affleck s-au cunoscut în timp ce filmau "Gigli", la începutul anului 2002, dar ea era căsătorită cu cel de-al doilea soţ, dansatorul Cris Judd, de care a intentat divorţ în iulie 2002.

Celebrul cuplu a fost implicat într-o relaţie în acel an, dar cu câteva zile înainte de a se căsători, în septembrie 2003, au amânat nunta, dând vina pe "atenţia excesivă a mass-media". Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2004, ei au anulat logodna şi s-au despărţit, aminteşte TMZ.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Sunt separaţi de 4 luni