Antena Meniu Search
x

Video Joe Biden, discurs presărat cu aplauze şi huiduieli. I-a acuzat pe republicani că nu sunt de acord cu noile reforme economice: "Mincinosule!"

Discurs despre starea naţiunii cu aplauze, dar şi huiduieli. Joe Biden a vorbit azi-noapte Congresului despre dificultăţile cu care ţara se confruntă, dar şi despre planurile administraţiei. Preşedintele a cerut ajutorul republicanilor pentru o serie de reforme, dar în momentul în care l-a atacat pe Donald Trump spiritele s-au încins. 

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 19:56

Vezi și

Joe Biden a fost întâmpinat la intrarea în Capitoliu cu aplauze şi ovaţii. Susţinut de soţia sa, dar şi de invitaţii speciali, precum Paul Pelosi, cântăreţul Bono, un supravieţuitor al Holocaustului şi ambasadorul Ucrainei în SUA, preşedintele şi-a început discursul cu optimism. 

Joe Biden, preşedintele SUA: Suntem singura ţară care a ieşit mai puternică din fiecare criză în care am intrat. 

Preşedintele a trecut apoi în revistă reformele aprobate de când se află la Casa Albă şi a susţinut că o să ducă la capăt toate promisiunile făcute în timpul campaniei electorale. 

Biden a vorbit şi despre relaţiile dintre Statele Unite şi China, extrem de tensionate de situaţia din Taiwan dar şi de doborârea balonului de spionaj.  

Pe acelaşi subiect

Joe Biden, preşedintele SUA: Sunt hotărât să lucrez cu China atâta timp cât este în interesul Americii şi spre beneficiul întregii lumi, dar nu vă amăgiţi. Am fost clari săptămâna trecută, dacă China ne ameninţă suveranitatea, vom acţiona pentru a ne proteja ţara. 

Biden şi-a exprimat susţinerea în continuare pentru Ucraina

Liderul de la Casa Albă şi-a exprimat susţinerea în continuare pentru Ucraina. 

Joe Biden, preşedintele SUA: Împreună, am făcut ceea ce America face întotdeauna cel mai bine, am condus. Am unit NATO şi am construit o coaliţie globală. Am fost împotriva agresiunii lui Putin. 

Discursul nu a fost lipsit de momente tensionate. Biden i-a acuzat pe republicani că nu sunt de acord cu noile reforme economice, inclusiv cu taxarea miliardarilor, ceea ce i-a adus un val de huiduieli. 

Joe Biden, preşedintele SUA: Oricine se îndoieşte de acest lucru, să mă contacteze, o să vă dau o copie a propunerii (republicanilor).

Mincinosule!

Un alt moment intens comentat i-a avut protagonişti pe Jill Biden şi pe soţul vicepreşedintei Kamala Harris. Înainte de discurs, cei doi s-au salutat şi s-au sărutat, pe buze. Momentul considerat prea intim dintre cei doi a devenit imediat viral pe reţelele de socializare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Joe Biden, discurs presărat cu aplauze şi huiduieli. I-a acuzat pe republicani că nu sunt de acord cu noile reforme economice: "Mincinosule!"