Antena Meniu Search
x

Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul din "General Hospital", a murit. Actorul încerca să oprească un jaf în LA

Johnny Wactor, care l-a interpretat pe Brando Corbin în serialul "General Hospital" a fost împușcat mortal în centrul orașului Los Angeles în timp ce încerca să oprească un jaf, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 09:40

Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul din "General Hospital", a murit. Actorul încerca să oprească un jaf în LA
Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul din "General Hospital", a murit. Actorul încerca să oprească un jaf în LA - Profimedia Images

Johnny Wactor a fost împușcat în timpul unei presupuse tentative de furt a unui catalizator în centrul orașului Los Angeles, sâmbătă dimineață. Atât mama, cât şi agentul actorului au confimat moartea acestuia. A fost "nu doar un actor talentat, dedicat meseriei sale, ci și un adevărat exemplu de moralitate pentru toți cei care l-au cunoscut”, au declarat apropiaţii acestuia. 

Potrivit departamentului de poliție din Los Angeles, Wactor a fost împușcat în jurul orei 3 dimineața sâmbătă, după ce a confruntat trei bărbați care încercau să fure convertorul catalitic de la un vehicul. Actorul a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii nu au mai putut decât să îi constate deceseul. 

Cine a fost Johnny Wactor 

Articolul continuă după reclamă

Wactor s-a născut în 1986 în Charleston, Carolina de Sud. Primul său rol de televiziune a fost în serialul Lifetime „Army Wives”, iar ulterior a apărut în numeroase roluri episodice în producţii precum „Westworld”, „The OA” și „Criminal Minds”.

Între 2020 și 2022, Wactor a apărut în peste 160 de episoade din „General Hospital”, unde l-a interpretat pe Brando Corbin, scrie The Guardian.

Echipa din spatele serialului a transmis duminică un mesaj de condoleanţe familiei actorului: „Întreaga familie General Hospital este devastată să afle despre moartea prematură a lui Johnny Wactor. A fost cu adevărat unic și a fost o plăcere să lucrăm cu el în fiecare zi. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de cei dragi lui în aceste momente dificile.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Stiri externe » Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul din "General Hospital", a murit. Actorul încerca să oprească un jaf în LA