Boris Johnson, ghinion după ghinion în drumul spre Brexit

De Redactia Observator.
Publicat: 06.09.2019, 22:26.
Actualizat: 06.09.2019, 22:29

Pe Boris Johnson pare că l-a părăsit norocul. După ce a fost înfrânt în Parlament, premierul britanic a fost luat la rost şi de un alegător, în plină stradă. 

Pe Boris Johnson pare că l-a părăsit norocul. După ce a fost înfrânt în Parlament, premierul britanic a fost luat la rost şi de un alegător, în plină stradă.

Bărbatul i-a cerut socoteală pentru eşecul negocierilor cu Bruxelles-ul şi a fost atât de dur încât Johnson a inceput să se bâlbâie.

Ghinioanele s-au ţinut lanţ de premier. O tânără aproape a leşinat în timpul discursului ţinut la o şcoală de poliţie din Anglia.

Deşi Johnson i-a cerut iertare femeii pentru că a vorbit atât de mult, criticii nu se arată impresionaţi.

Incidentul ar fi fost evitat, spun ei, dacă tinerii nu ar fi fost ţinuţi o oră în căldură, ca să aştepte sosirea întârziată a lui Boris Johnson.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.