Antena Meniu Search
x

Gest remarcabil pe terenul de fotbal, în Brazilia! Jucătorii unor echipe de fotbal şi-au unit forţele pentru a împinge o ambulanţă care nu mai pornea

Întâmplare hazlie pe un stadion din Brazilia. Jucătorii unor echipe rivale de fotbal şi-au unit forţele pentru a împinge ambulanţa care urma să ducă la spital unul dintre sportivi. Totul s-a petrecut la meciul dintre Vasco da Gama şi Flamingo, considerat, cel mai disputat derbi al campionatului.

Vezi și

Întâmplare hazlie pe un stadion din Brazilia. Jucătorii unor echipe rivale de fotbal şi-au unit forţele pentru a împinge ambulanţa care urma să ducă la spital unul dintre sportivi. Totul s-a petrecut la meciul dintre Vasco da Gama şi Flamingo, considerat, dintotdeauna, cel mai disputat derbi al campionatului.

Un jucător de la Vasco s-a accidentat, iar medicul a hotărât să-l trimită la spital. Dar, după ce l-a preluat, ambulanţa care intrase pe teren a refuzat să mai pornească.

Aşa că sportivii au fost nevoiţi să-i dea un impuls, care a avut rezultate: maşina a putut părăsi terenul. Şi, poate în mod simbolic, meciul s-a încheiat la egalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Gest remarcabil pe terenul de fotbal, în Brazilia! Jucătorii unor echipe de fotbal şi-au unit forţele pentru a împinge o ambulanţă care nu mai pornea