Antena Meniu Search
x

Jucătorul profesionist de golf, Gene Siller a fost împuşcat pe un teren din Georgia. Alţi doi bărbaţi au fost ucişi

Jucătorul profesionist de golf, Gene Siller, şi alţi doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, sâmbătă, pe un teren de golf din Kennesaw, Georgia.

de Redactia Observator

la 06.07.2021, 13:09

Jucătorul profesionist de golf, Gene Siller a fost ucis
Jucătorul profesionist de golf, Gene Siller a fost ucis - Profimedia

Poliţiştii au fost înştiinţaţi sâmbătă, în jurul orei locale 14:20, despre faptul că o persoană a fost împuşcată pe terenul de golf al clubului din Pinetree Country, potrivit unui comunicat al departamentului de poliţie. Siller, care era angajat al clubului a fost găsit fără suflare cu o plagă împuşcată la nivelul capului. Medicii nu au mai putut face nimic şi au fost nevoiţi să declare decesul sportivului, potrivit CNN

Alţi doi bărbaţi, printre victimele agresorului

Suspectul a pătruns cu maşina pe zona verde a terenului de golf. În timp ce se îndrepta spre acesta, pentru a vedea ce s-a întâmplat, Siller, în vârstă de 41 de ani a fost împuşcat. Imediat după incident, agresorul a părăsit locul faptei. Potrivit poliţiei, după fuga agresorului, maşina a rămas în continuare pe spaţiul verde al terenului.  În urma verificărilor au fost descoperite pe bancheta din spate alte două cadavre, ale unor bărbaţi, care au fost ucişi tot prin împuşcare. Unul dintre bărbaţii împuşcaţi a fost identificat ca fiind proprietarul maşinii, în timp ce pentru celălalt bărbat nu a fost stabilită identitatea. La rândul său, nici agresorul nu a putut fi identificat de poliţişti până în acest moment.

Localnicii avertizaţi de faptul că agresorul este încă liber

Asociaţia de Golf din Georgia şi-a exprimat condoleanţele pentru moartea lui Siller, printr-un mesaj pe Twitter. "Suntem profund întristaţi după evenimentele tragice care au avut loc astăzi. Gândurile şi rugăciunile noastre merg către familia şi prietenii lui Gene Siller" a fost mesajul asociaţiei. Potrivit Clubului sportiv unde era angajat, Siller era căsătorit şi avea doi copii cu vârste cuprinse între 6 şi 7 ani.

Preşedintele Asociației Profesioniștilor de Golf din America, Jim Richerson a transmis de asemenea un mesaj în urma tragicului eveniment. " Suntem într-adevăr şocaţi să auzim despre crima  care a avut loc pe terenul din Georgia, în urma căreia membrul nostru Gene Siller şi-a pierdut viaţa. Asociaţia transmite toate gândurile, rugăciunile şi o profundă simpatie familiei sale, clubului şi întregii comunităţi din Georgia", a spus Richerson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Jucătorul profesionist de golf, Gene Siller a fost împuşcat pe un teren din Georgia. Alţi doi bărbaţi au fost ucişi