Antena Meniu Search
x

Jurnaliştii ucisi, în timp ce transmiteau în direct, erau logodiţi cu colegi de serviciu

Jurnalista ucisă la datorie, sub privirile telespectatorilor, abia împlinise 24 de ani.Colegul său operator nu era nici el cu mult mai în vârstă.Amândoi erau logodiţi cu colegi de serviciu şi aveau planuri pentru viitor

Vezi și

Jurnalista ucisă la datorie, sub privirile telespectatorilor, abia împlinise 24 de ani.Colegul său operator nu era nici el cu mult mai în vârstă.Amândoi erau logodiţi cu colegi de serviciu şi aveau planuri pentru viitor. 

Allison Parker era considerată una din "stelele în ascensiune" ale postului local de televiziune din Virginia. Ea realiza, în fiecare zi, reportaje şi transmisii în direct pe tot felul de subiecte, de obicei în echipă cu operatorul Adam Ward.

De câteva luni, Allison trăia o poveste de dragoste cu un coleg, prezentatorul Chris Hurst. Cei doi tocmai se mutaseră împreună. "Au fost cele mai frumoase luni din vieţile noastre. Era cea mai strălucitoare femeie pe care am întâlnit-o vreodată", a scris, acum, Hurst, copleşit de durere. 

Adam Ward îşi găsise, şi el, aleasa inimii în redacţie: producătoarea Melissa Ott. Se logodiseră, în primăvară, la Muzeul Ştirilor din Washington, cu tot ceremonialul adecvat. În momentul crimei, Melissa se afla în studio şi a trăit oroarea de a asista, în direct, la ultimele clipe de viaţă ale logodnicului său. una din poze e cu el în genunchi la washington.

Ucigaşul celor doi, Vester Flanagan, făcuse şi el parte din echipă dar nu lăsase în urmă amintiri bune. El înainta mereu referate ca să se plângă de colegii săi, inclusiv de Allison Parker. În schimb, la muncă nu era la fel de activ, acestea fiind şi motivele pentru care fusese concediat nu doar de la postul de televiziune ci şi din alte servicii. Într-un mesaj incoerent trimis redacţiei după oribila sa crimă, Flanagan se declara nedreptăţit de toată lumea şi dornic de răzbunare. "Sunt un butoi de pulbere uman care aşteaptă să facă explozie", scria el. Din păcate, explozia a răpit două vieţi nevinovate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Jurnaliştii ucisi, în timp ce transmiteau în direct, erau logodiţi cu colegi de serviciu