Antena Meniu Search
x

Kamala Harris și Mark Zuckerberg nu mai au voie să intre în Rusia

Rusia a extins joi lista celor care au interdicție de a intra în țară ca răspuns la sancțiunile impuse de Occident. Între cei care nu au voie să intre în Rusia sunt vicepreședintele american Kamala Harris și fondatorul Facebook Mark Zuckerberg, scrie Sky News.

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 21:26

Kamala Harris și Mark Zuckerberg nu mai au voie să intre în Rusia
Kamala Harris și Mark Zuckerberg nu mai au voie să intre în Rusia - Shutterstock

De această interdicție sunt acum vizați și vicepreședintele american Kamala Harris, fondatorul Facebook Mark Zuckerberg și purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby. În total, 29 de oficiali și jurnaliști americani au fost incluși pe listă.

„Acestor persoane li se interzice intrarea în Federația Rusă pe termen nelimitat”, a precizat Ministerul rus de Externe.

Luna trecută, președintelui american Joe Biden i s-a interzis intrarea în Rusia. Biden nu a mai vizitat Rusia din 2011, când era vicepreședinte al lui Barack Obama. Călătoria sa la Moscova a inclus discuții cu președintele rus Vladimir Putin.

Secretarul de stat Antony Blinken, șeful CIA William Burns, secretarul apărării Lloyd Austin și consilierul pentru securitate națională Jake Sullivan au primit, de asemenea, interdicție în martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Kamala Harris și Mark Zuckerberg nu mai au voie să intre în Rusia