Antena Meniu Search
x

Keira Knightley: Toate femeile pe care le știu au fost hărțuite sexual

Actriţa britanică Keira Knightley a vorbit într-un interviu pentru Harper’s Bazaar despre hărţuirile la care sunt supuse femeile, spunând că toate femeile pe care le cunoaşte au fost supuse unor astfel de agresiuni.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 18:29

Keira Knightley: Toate femeie pe care le știu au fost hărțuite sexual
Keira Knightley - Profimedia

Keira Knightley a dezvăluit că ea însăşi a fost victima agresiunilor de acest fel venite din partea bărbaţilor. Într-un intervu acordat revistei Harper’s Bazaar, actrița în vârstă de 36 de ani a declarat că toată aceată situaţie este deprimantă, relatează The Guardian.

Keira Knightley susține că hărțuirea sexuală este o problemă atât de mare încât nu cunoaște „literalmente” nicio femeie care să nu fi trecut prin asta, inclusiv ea a suferit.  ”Toată lumea” a fost hărțuită într-un fel, susține actrița vorbind despre atingeri neinvitate sau momentele în care bărbații își expun organele sexuale.

Întrebată de jurnalişti dacă a suferit o astfel de agresiune, actriţa a spus că au existat momente în care chiar ea a fost ţinta unor agresiuni.  “Da! De fapt, nu cunosc pe nimeni care să nu fi fost într-un fel hărţuit. Indiferent că îi este arătată o anumită parte a corpului sau este atinsă indecent, ori ameninţată că va fi lovită, toată lumea a trecut printr-un mod sau altul de hărţuire.”

Actriţa este mamă a doi copii, Eie şi Delilah, pe care îi are împreună cu soţul ei, James Righton, cântăreţ şi fost membru al rupei Klaxons.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Keira Knightley: Toate femeile pe care le știu au fost hărțuite sexual