Antena Meniu Search
x

Video Viaţa privată a lui Harry şi Meghan, expusă din nou. Scandal în miez de noapte: amintirea care ar fi declanşat o adevărată criză de nervi. "Ţipam la prinţ"

La doar câteva zile de la încoronarea regelui Charles apar noi dezvăluiri despre ducele şi ducesa de Sussex. Scriitorul care l-a ajutat pe prinţul Harry să îşi scrie controversata autobiografie a povestit despre colaborarea sa cu mezinul regelui. Cu această ocazie, publicul a aflat noi detalii de culise din viaţa prinţului Harry.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 14:07

Vezi și

John Moehringer, cunoscut autor american şi cel care a scris autobiografiile multor vedete, face dezvăluiri despre perioada în care a lucrat la biografia prinţului Harry. Prima întâlnire cu ducele de Sussex ar fi avut loc chiar în timpul carantinei din 2020 şi ar fi fost una virtuală. Câteva luni mai târziu, acesta s-a întâlnit în persoană cu Harry şi Meghan.

Noi dezvăluiri despre prinţul Harry

Deşi relaţia între ei ar fi fost una armonioasă, scriitorul vorbeşte şi despre momentele tensionate: "Prinţul Harry mă exaspera. Îmi pulsau tâmplele, aveam maxilarul încleştat, începusem să ridic tonul şi o parte din mine se gândea cât de ciudată era situaţia. Ţipam la prinţul Harry"

Scandalul iscat la două noaptea ar fi pornit de la amintirile lui Harry referitoare la antrenamentul dur dinaintea plecării în Afganistan. Harry ar fi trecut prin exerciţii epuizante, ar fi fost supus torturii fizice şi psihice, ba chiar ar fi îndurat bătăi şi jigniri. Totul pentru că superiorii lui voiau să se asigure că este pregătit pentru front.

Pe acelaşi subiect

"În final l-au aruncat la zid, l-au sugrumat, au urlat insulte în faţa lui şi totul a culminat cu jignirile îngrozitoare aduse prinţesei Diana", spune John Moehringer, potrivit New Yorker.

Ce spune despre Meghan Markle

Despre Meghan, scriitorul spune că medita foarte mult şi îi plăcea să se plimbe pe proprietatea familiei. În timp ce viaţa privată a ducilor de Sussex a ajuns din nou centrul atenţiei în presa britanică, prinţul şi prinţesa de Wales au participat la prima lor petrecere în grădină. 

Regele Charles şi regina Camilla, care şi-au luat o pauză de câteva zile, s-au retras în afara Londrei. După zilele de euforie, regina Camilla este şi ea în atenţia presei. Mai multe voci spun că este inacceptabil ca o femeie acuzată că a distrus o căsnicie să fie recompensată cu o viaţă de lux, în fruntea statului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Viaţa privată a lui Harry şi Meghan, expusă din nou. Scandal în miez de noapte: amintirea care ar fi declanşat o adevărată criză de nervi. "Ţipam la prinţ"