Antena Meniu Search
x

Video Scriitorul care l-a ajutat pe prinţul Harry să-şi publice cartea susţine că ducele l-a adus în pragul disperării: "Îmi pulsau tâmplele, aveam maxilarul încleştat"

Încoronarea a trecut, scandalurile din casa regală rămân. Prinţul Harry, fiul cel mic al regelui, ţine din nou prima pagină a ziarelor. Scriitorul, care l-a ajutat să-şi scrie controversata biografie, a povestit despre cum ducele de Sussex l-a adus în pragul exasperării. Şi mama vitregă a prinţului e criticată. Fanii prinţesei Diana sunt revoltaţi că a ajuns regină.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 10.05.2023, 22:21

Vezi și

Un prinţ încăpăţânat poate scoate şi cel mai calm om din sărite. Este impresia cu care a rămas celebrul romancier Joe Moehringer după ce a lucrat cu prinţul Harry. Scriitorul îşi aduce aminte că situaţia a devenit atât de tensionată între ei încât a crezut că va fi concediat. Una dintre cele mai aprinse discuţii a avut loc la 2 noaptea, pe Zoom.

Joe Moehringer: Prinţul Harry mă exaspera. Îmi pulsau tâmplele, aveam maxilarul încleştat, începusem să ridic tonul şi o parte din mine se gândea cât de ciudată era situaţia. Ţipam la Prinţul Harry

Cei doi s-au certat în legătură cu capitolul în care Harry vorbeşte despre antrenamentele dure pe care a trebuit să le facă înainte să plece pe frontul din Afganistan. În timpul unuia dintre aceste exerciţii el a fost capturat de falşi terorişti, ar fi fost supus torturii fizice şi psihice, ba chiar ar fi îndurat bătăi şi jigniri, totul pentru ca superiorii lui să se asigure că este pregătit pentru front. Harry voia neapărat ca în carte să apară şi o replică pe care el le-a dat-o colegilor săi care au exagerat cu jignirile, însă Joe Moehringer s-a opus.

"Apoi, pe măsură ce Harry a început să mă contrazică şi obrajii săi au devenit roşii, iar ochii i s-au micşorat, un alt gând stresant a apărut: "Oau, totul s-ar putea încheia chiar aici", mărturiseşte scriitorul, care spune că în cele din urmă cei doi s-au împăcat, iar cartea s-a dovedit un mare succes. A devenit volumul cu cele mai mari vânzări în ziua publicării.

Pe acelaşi subiect

Ce spune scriitorul despre Meghan Markle

Despre Meghan, scriitorul spune că medita foarte mult şi îi plăcea să se plimbe pe proprietatea familiei, alături de fiul cuplului, Archie. Joe Moehringer a povestit că ducii de Sussex s-au dovedit gazde foarte primitoare, iar Meghan s-a asigurat să nu le lipsesc prăjiturile în timp ce el şi Harry lucrau la carte.

Şi dacă Harry ţine prima pagină a ziarelor cu scandalurile, fratele său îşi ia în serios rolul de prinţ moştenitor. William şi Kate au organizat prima lor petrecere în grădină, la Buckingham.

Obosiţi după încoronare regele Charles şi regina Camilla s-au retras pentru câteva zile de odihnă la Sandringham. Însă nu au parte de prea multă linişte. Regina Camilla este ţinta ironiilor oamenilor din întreaga lume. Mai multe voci spun că este innaceptabil ca o femeie acuzată că a distrus o căsnicie să fie recompensată cu o viaţă de lux la palat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Scriitorul care l-a ajutat pe prinţul Harry să-şi publice cartea susţine că ducele l-a adus în pragul disperării: "Îmi pulsau tâmplele, aveam maxilarul încleştat"