Meniu
Search
x

Video Liber la nunţi, în Italia. Condiţiile în care Livia şi Tiziano şi-au unit destinele la Roma, după mai bine de un an de amânări

Pentru prima oară de la începutul pandemiei, nunţile au fost reluate în Italia. Însă atât mirii cât şi nuntaşii trebuie să petreacă sub semnul restricţiilor. Chiar dacă nunta se desfăşoară la exterior, invitaţii trebuie să fie complet vaccinaţi sau testaţi. 

De Redactia Observator la 17.06.2021, 13:34

Livia şi Tiziano şi-au unit destinele ieri, după mai bine de un an de amânări. Aveau planificat evenimentul pe 7 martie şi invitaseră 300 de oameni. Însă carantina impusă pe fondul pandemiei în Italia le-a dat atunci planurile peste cap. "A fost atât de stresant. Ne doream să sărbătorim cu mulţi prieteni, care astăzi ne-au trimis cadouri frumoase şi clipuri video, de la ei de acasă. E păcat. A trebuit să o amânăm de multe ori", a declarat Tiziano Spina, fericitul mire.

Nunţi cu 30 de invitaţi, în Italia

La petrecerea desfăşurată la Roma, mirii au avut voie să invite doar 30 de prieteni. La intrare, fiecare a fost nevoit să prezinte un test PCR negativ făcut în urmă cu cel mult 48 de ore sau dovada că s-au vaccinat cu ambele doze, în urmă cu două săptămâni. Apoi, temperatura invitaţilor a fost monitorizată cu ajutorul unei camere cu termoviziune. "Implementăn protocoalele care ne-au fost date, precum distanţarea meselor. După cum vedeţi, le-am aranjat pentru maximum cinci persoane", spune Luca Maliziola, reprezentantul restaurantului.

Italia a fost prima ţară din Europa care a intrat în carantină. De atunci, aproape 130 de mii de oameni au fost răpuşi de coronavirus, iar peste 4 milioane au fost infectaţi în Peninsulă. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Liber la nunţi, în Italia. Condiţiile în care Livia şi Tiziano şi-au unit destinele la Roma, după mai bine de un an de amânări