Antena Meniu Search
x

Liderii europeni condamnă ”atacurile brutale” de la Viena. Emmanuel Macron: ”Nu cedăm în faţa nimănui"

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, preşedinta Comisiei Europene (CE), Ursula von der Leyen şi preşedintele Consiliului European Charles Michel condamnă atacul terorist care a avut loc, luni seară, în centrul oraşului Viena.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.11.2020, 01:33

Liderii europeni condamnă ”atacurile brutale” de la Viena. Emmanuel Macron: ”Nu cedăm în faţa nimănui"
Liderii europeni condamnă ”atacurile brutale” de la Viena. Emmanuel Macron: ”Nu cedăm în faţa nimănui" - Abaca Press / AA/ABACA via Hepta
  • Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a transmis că dușmanii Europei ”trebuie să ştie cu cine au de a face” și că ”nu vom ceda în faţa nimănui”.
  • La rândul său, preşedintele Consiliului European Charles Michel a scris, pe Twitter, un mesaj prin care condamnă atacul.

"Sunt şocată şi profund îndurerată de atacul brutal care a avut loc în Viena. Gândurile mele se îndreaptă spre familiile victimelor şi poporul austriac. Europa este alături de Austria. Suntem mai puternici decât ura şi teroarea", este mesajul scris pe Twitter de Ursula von der Leyen.

La rândul său, preşedintele Consiliului European Charles Michel a scris, pe Twitter, un mesaj prin care condamnă atacul.

"Europa condamnă vehement acest act laş care încalcă valorile umane. Gândurile mele se îndreaptă către victime şi locuitorii oraşului Viena în noaptea acestui atac teribil. Suntem alături de Austria", a scris şi Charles Michel.

Şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi-a exprimat "şocul şi tristeţea" după atacul din capitala Austriei.

"Noi, francezii, suntem la fel de şocaţi şi trişti ca austriecii după atacul din Vienna. După Franța, o altă ţară prietenă este sub atac. Aceasta este Europa noastră. Duşmanii noştri trebuie să ştie cu cine au de a face. Nu vom ceda în faţa nimănui", a scris preşedintele Franţei pe Twitter, scrie news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Liderii europeni condamnă ”atacurile brutale” de la Viena. Emmanuel Macron: ”Nu cedăm în faţa nimănui"