Antena Meniu Search
x

Video Locuința lui Zelenski din Crimeea a fost vândută. Cât a plătit o femeie din Moscova pentru casa de lux

Locuinţa preşedintelui ucrainean din Crimeea a fost vândută la licitaţie cu 480.000 de dolari. Casa a fost cumpărată înainte de anexarea ilegală din 2014, are trei camere şi vedere la Marea Neagră. În trecut, clădirea a fost reşedinţa de vară a ultimului ţar rus, Nicolae al II-lea. Noul proprietar este o femeie din Moscova. 

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 21:39

Vezi și

Apartamentul familiei Zelenski este situat în complexul rezidenţial 'Imperator' din localitatea Livadia, chiar lângă populara staţiune balneară Ialta, una dintre principalele destinaţii turistice din peninsulă.

În Livadia se află palatul cu acelaşi nume, reşedinţa de vacanţă a ultimului ţar rus, Nicolae al II-lea, care a fost împuşcat împreună cu familia sa de către bolşevici în 1918.

În februarie 1945, acest palat imperial a găzduit Conferinţa de la Ialta, care i-a reunit pe liderul sovietic Iosif Stalin, premierul britanic Winston Churchill şi preşedintele american Franklin D. Roosevelt, aminteşte EFE.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Locuința lui Zelenski din Crimeea a fost vândută. Cât a plătit o femeie din Moscova pentru casa de lux