Antena Meniu Search
x

Video Locul atacului terorist de la Tel Aviv nu a fost ales la întâmplare. Cine era bărbatul care a îndoliat din nou Israelul

A fost o nouă seară de teroare în Tel  Aviv. Doi oameni au murit şi alţi 10 au fost răniţi după ce un terorist palestinian a deschis focul pe cea mai aglomerată stradă din oraş, într-un loc plin de restaurante şi puburi. Este cel de-al patrulea atac care are loc în capitala Israelului în mai puţin de o lună. 

de Redactia Observator

la 08.04.2022, 21:48

Vezi și

Clipe de teroare au urmat unui nou atac ce a îndoliat oraşul Tel Aviv: oameni răniţi, care încearcă cu disperare să-i ajute pe cei care sunt în stare mult mai gravă decât ei. Şi oameni în stare de şoc, care nu înţeleg, cum cu câteva secunde râdeau alături de prieteni, iar acum aleargă să scape cu viaţă. 

Amichai Eshed, comandant poliţie Tel Aviv: A tras mai multe focuri de armă spre oamenii care stăteau în pub. Din păcate, sunt victime. În total, în acest atac avem în jur de 15 răniţi, mulţi dintre ei uşor.  Din păcate, sunt, de asemenea, doi morţi. 

Atacul a avut loc pe strada Dizengoff, iar locul nu a fost ales la întâmplare. Această stradă din centrul Tel Avivului, este simbol al vieţii de noapte din oraş. Atacatorul a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce mai întâi se plimbă pe stradă şi studiază zona.

Apoi, a stat aproximativ un sfert de oră pe o bancă. A lansat atacul în momentul în care barurile şi restaurantele erau pline. A tras mai întâi înspre oamenii dintr-un pub si a încercat apoi să găsească un loc şi mai aglomerat.

Pe acelaşi subiect

Palestinienii au sărbătorit atentatul cu focuri de artificii

Planurile i-au fost dejucate de intervenţia rapidă a forţelor de ordine.  

Amichai Eshed, comandant poliţie Tel Aviv: Avem indicii că este un atentat terorist. 

Bănuielile s-au confirmat în momentul în care soldaţii israelieni l-au prins pe terorist. Este vorba de un palestinian în vârstă de 28 de ani, originar din Cisiordania.

Nu avea cazier, dar nici dreptul de a intra în Israel. A fost lichidat de forţele israeliene după nouă ore de căutări. În Teritoriile Palestiniene, gestul său a fost sărbătorit cu focuri de artificii. Preşedintele palestinian, Mahmoud Abbas, a condamant însă atacul. 

Este cel de-al patrulea atentat care are loc în Tel Aviv în nici trei săptămâni. În aceste atacuri recente, 11 oameni au fost ucişi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Locul atacului terorist de la Tel Aviv nu a fost ales la întâmplare. Cine era bărbatul care a îndoliat din nou Israelul