Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lovitură pentru influenceri. Ce tip de conținut nu va mai fi recomandat de YouTube: "Ar putea să-și formeze convingeri negative despre ei înșiși"

Lovitură pentru influenceri! YouTube nu va mai recomanda adolescenților videoclipuri despre greutatea corporală sau despre fitness. Asta pentru că experții au avertizat că un astfel de conținut ar putea fi dăunător dacă este vizualizat în mod repetat.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 12:42

Lovitură pentru influenceri. Ce tip de conținut nu va mai fi recomandat de YouTube
Lovitură pentru influenceri. Ce tip de conținut nu va mai fi recomandat de YouTube - Profimedia

Platforma va permite în continuare tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani să vizualizeze acest tip de conținut dar algoritmii săi vor mai promova atât de mult aceste tipuri de videoclipuri. YouTube a spus că un astfel de conținut nu a încălcat regulile sale, dar că vizualizarea repetată a acestuia ar putea afecta bunăstarea unor utilizatori, potrivit The Guardian.

Ce tip de conținut nu va mai fi recomandat de YouTube 

"Pe măsură ce un adolescent își dezvoltă gândurile despre cine este și despre propriile standarde, consumul repetat de conținut care prezintă standarde idealizate ar putea determina pe unii să-și formeze convingeri negative despre ei înșiși”, spune Dr. Garth Graham.

Articolul continuă după reclamă

Noile reguli, introduse acum în Marea Britanie și în întreaga lume, se aplică conținutului care: idealizează unele trăsături fizice față de altele, cum ar fi rutinele de înfrumusețare pentru a-ți face nasul să pară mai subțire; idealizează fitness-ul sau greutățile corporale, cum ar fi rutinele de exerciții  fizice care pot aduce silueta mult dorită; sau încurajează agresiunea socială, cum ar fi intimidarea fizică. YouTube nu va mai face recomandări repetate cu privire la aceste subiecte adolescenților care și-au înregistrat vârsta pe platformă ca utilizatori autentificați.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Lovitură pentru influenceri. Ce tip de conținut nu va mai fi recomandat de YouTube: "Ar putea să-și formeze convingeri negative despre ei înșiși"