Antena Meniu Search
x

Update Luare de ostatici într-o cafenea din Olanda: trei tineri, eliberaţi. Locuinţele din zonă au fost evacuate

Mai multe persoane au fost luate ostatice în orașul Ede din estul Olandei sâmbătă dimineața, iar casele din zonă au fost evacuate, a anunțat poliția, citată de Reuters.

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 13:15

UPDATE: Trei ostatici au fost eliberați dar "situația nu s-a încheiat încă", a anunţat poliţia, potrivit nos.nl. Este vorba de trei tineri, care au fost duşi către unități speciale de poliție. Polițiștii subliniază că încă există o amenințare și mai multe persoane sunt încă înăuntru.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Mai multe unități speciale de poliție au fost desfășurate la fața locului, o clădire din centrul orașului, a precizat poliția într-o declarație postată pe rețelele de socializare. Autoritățile au adăugat că 150 de locuințe au fost evacuate, iar publicul a fost rugat să stea departe de zonă.

Ostaticii ar fi reținuți într-o cafenea din localitate de către un bărbat înarmat cu arme și explozibili, a relatat ziarul național de Telegraaf, citând mai multe surse anonime. Trenurile spre și dinspre Ede au fost anulate, a anunțat operatorul feroviar NS pe site-ul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Luare de ostatici într-o cafenea din Olanda: trei tineri, eliberaţi. Locuinţele din zonă au fost evacuate