Antena Meniu Search
x

Luptătorul Mark Coleman, în stare gravă după ce şi-a salvat părinţii din flăcări. A încercat să se întoarcă şi după câinele său, dar nu a mai reuşit

Fostul luptător Mark Coleman este în stare gravă după ce şi-a riscat viaţa ca să îşi salveze părinţii din casa cuprinsă de flăcări.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 13:07

Luptătorul Mark Coleman, în stare gravă după ce şi-a salvat părinţii din flăcări. A încercat să se întoarcă şi după câinele său, dar nu a mai reuşit - Facebook

Sportivul, în vârstă de 59 de ani, şi-a salvat ambii părinţi din incendiu, înainte să se întoarcă în casă pentru a treia oară ca să îl scoată din flăcări şi pe câinele familiei, Hammer.

În stare gravă după ce a devenit erou

Luptătorul a fost transportat la spital şi se află în comă indusă, după incidentul care a avut loc în Toledo, Ohio, miercuri dimineaţa.

Coleman a fost trezit de câinele său, Hammer, care a început să latre în casă. Prima dată, a reuşit să îl salveze pe tatăl său, apoi pe mama sa, din clădirea cuprinsă de flăcări. Apoi, s-a întors după câinele său, dar nu a mai reuşit.

Pe acelaşi subiect

În timp ce părinţii săi au fost răniţi uşor, Coleman s-a prăbuşit şi a suferit probleme de respiraţie din cauza inhalării def fum, scrie Sky News. Când pompierii au sosit la faţa locului, acoperişul se prăbuşise.

Coleman a fost trasnportat la spital cu ajutorul unui elicopter. Fiica lui spune că tatăl ei „luptă pentru viaţă”. „Tatăl nostru a fost mereu eroul nostru şi înseamnă totul pentru noi. Este şi va fi mereu un luptător. Cel mai puternic şi curajos bărbat pe care îl cunosc”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Luptătorul Mark Coleman, în stare gravă după ce şi-a salvat părinţii din flăcări. A încercat să se întoarcă şi după câinele său, dar nu a mai reuşit