Antena Meniu Search
x

Video Lupte de stradă cu poliţia în Edinburgh. Cel puţin 100 de tineri au aruncat cu artificii şi cocktailuri molotov în agenţi

Cel puţin 100 de tineri au dus lupte de stradă cu poliția din Edinburgh, ieri după-amiază. Tinerii au aruncat cu artificii şi cocktailuri molotov în poliție.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 07:59

Vezi și

Totul s-a întâmplat în zona Hay Avenue. Tinerii din zonă au deranjat liniştea publică şi au folosit artificiile în mod ilegal, cu ocazia unei tradiţii locale care implică foc. Mai multe imagini arată cum focuri de artificii zboară din mai multe părţi şi lovesc ofiţerii. 

Poliția a fost nevoită să închidă mai multe drumuri pentru a face față agresiunilor masive, iar traseul mai multor autobuze a fost deviat. 

Cunoscută și sub numele de noaptea lui Guy Fawkes, tradiţia are loc în fiecare an, pe 5 noiembrie. Bonfire Night comemorează eşecul unui complot din secolul 17, atunci când mai mulţi bărbați au plănuit să arunce în aer Casa Parlamentului din Londra. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Lupte de stradă cu poliţia în Edinburgh. Cel puţin 100 de tineri au aruncat cu artificii şi cocktailuri molotov în agenţi