Antena Meniu Search
x
LIVE

Lupte violente pe străzile Parisului. Fanii Squid Game s-au luat la bătaie în faţa magazinului dedicat serialului - VIDEO

O luptă violentă a izbucnit duminică la Paris, între fanii serialului Squid Game, disponibil pe platforma Netflix, în faţa magazinului cu articole speciale destinate seriei.

De Ovidiu Cojocaru la 05.10.2021, 15:17
Violenţe între fanii serialului Squid Games
Violenţe între fanii serialului Squid Games - Profimedia

Nemulţumirile fanilor au pornit de la orele întregi state la coadă pentru a putea intra într-un magazin cu articole dedicat producţiei, potrivit Daily Mail. În scenele șocante, fanii au început să se bată pe stradă după ce s-a format o coadă de peste 200 de metri pentru a intra în magazinul Squid Game, declanșând o luptă. Imaginile apărute în mediul online arată mai mulţi parizieni antrenaţi într-o luptă aprinsă în care se lovesc cu pumnii în apropierea magazinului din arondismentul 2 al oraşului.

Lupte în stradă între fanii serialului

Oamenii care priveau îngroziţi scenele au fugit înainte ca forţele de ordine să ajungă la faţa locului. Nu se ştie încă ce a declanşat lupta, dar fanii au spus că se aşteptau ca acest lucru să se întâmple după multe ore de stat la coadă.

Serialul Squid din Coreea, care este în prezent cel mai difuzat spectacol din SUA și Marea Britanie, este un serial în care  personajele afectate de sărăcie se întrec într-o serie de jocuri pentru copii pentru a câștiga un premiu în numerar de 27 de milioane de lire sterline. A fost lansat pe 17 septembrie și a primit un feedback copleșitor în întreaga lume, dar a fost în egală măsură atacat de spectatori din cauza „sângelui și violențelor inutile”. Magazinul cu articole dedicate serialului Squid Game a fost deschis în Paris doar două zile pe 2 și 3 octombrie, oferind fanilor o experiență interactivă la jocurile prezentate în spectacol. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Lupte violente pe străzile Parisului. Fanii Squid Game s-au luat la bătaie în faţa magazinului dedicat serialului - VIDEO