Antena Meniu Search
x

Video Magazinul de bijuterii de lux Chanel, jefuit în plină zi, în centrul Parisului. Momentul a fost filmat de martori

Un magazin de bijuterii ale casei Chanel a fost jefuit în plină zi, chiar în centrul Parisului. Patru indivizi înarmaţi, cu cagule şi căşti de motociclişti, au forţat intrarea în prăvălie şi, sub ameninţare, i-au obligat pe vânzători să le dea toate bijuteriile şi ceasurile expuse. Apoi au fugit, fără grabă, cu o motocicletă şi un scuter. 

de Redactia Observator

la 06.05.2022, 08:37

Vezi și

Conform surselor din anchetă hoţii au reuşit să sustragă bunuri în valoare de milioane de euro. Atacul a avut loc în apropierea Pieţei Vendome, unde se află numeroase magazine de bijuterii şi de produse de lux, şi a fost comis de patru indivizi; doi dintre ei au pătruns în magazin, iar ceilalţi au rămas afară pe o motocicletă.

Scena a fost filmată de un trecător

Un martor a reuşit să filmeze plecarea răufăcătorilor iar altul a chemat poliţia, dar nu a fost luat în serios decât după ce a repetat apelul. Multe alte persoane au trecut prin faţa magazinului fără să-şi dea seama că avea loc un jaf, relatează agerpres.ro. Imaginile îi arată pe cei patru imediat după comiterea jafului, toţi îmbrăcaţi în negru şi cu căşti pe cap. Multe alte persoane au trecut prin faţa magazinului fără să-şi dea seama că avea loc un jaf.

''Niciun angajat şi niciun client nu a fost rănit. A fost deschisă o investigaţie şi cooperăm deplin cu forţele de ordine'', a reacţionat compania Chanel.

Aceasta nu a făcut vreo referire la valoarea pagubei, dar postul BFM TV a relatat că ar putea fi vorba despre milioane de euro, potrivit surselor apropiate anchetei. Capitala Franţei a fost în ultimii ani scena mai multor jafuri spectaculoase comise în plină zi asupra unor magazine de lux. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Magazinul de bijuterii de lux Chanel, jefuit în plină zi, în centrul Parisului. Momentul a fost filmat de martori