Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mai mulți activişti de mediu au blocat una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Anglia. A şasea rundă de proteste în ultimele săptămâni

Este haos pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Marea Britanie, după ce mai mulţi activişti de mediu au blocat circulaţia. Protestatarii s-au pus în faţa maşinilor care circulau în direcţia aeroportului din Heathrow.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.09.2021, 12:39

Eco-activiștii, care spun că militează pentru un mediu fără poluare, au blocat din nou autostrada, în ciuda unei pedepse maxime de doi ani de închisoare pe care o pot primi pentru încălcarea ordinului guvernamental, relatează The Telegraph. Este a şasea oară în ultimele săptămâni cânt protestatarii blochează traficul de pe autostrada M25.

O ordonanţă de urgenţă interzice persoanelor să blocheze, să pună în pericol, să încetinească sau să împiedice în orice fel circulaţia traficului pe autostradă. Asta ca măsură suplimentară în urma protestelor desfăşurate în ultimele săptămâni. "Nu vom tolera un comportament nesăbuit pe autostrăzi sau porturi. Prin urmare, căutăm o nouă măsură de prevenire a acestor manifestaţii. Trăind într-o democrație, toată lumea are dreptul să protesteze, dar acest lucru nu permite închiderea drumurilor și ruinarea mijloacelor de trai", a declarat Secretarul de stat al Ministerului Transportului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mai mulți activişti de mediu au blocat una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Anglia. A şasea rundă de proteste în ultimele săptămâni