Antena Meniu Search
x

Mamă acuzată de abuz pe reţelele de socializare pentru că a decis să îi pună cercei fetiţei sale de aproape 2 luni

O mamă a fost criticată şi acuzată de abuz asupra copilei sale, după ce femeia a decis să îi pună cercei bebeluşei sale în vârstă de 8 săptămâni.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.12.2020, 22:27

Bebeluş cu cercei
Mamă acuzată de abuz pe reţelele de socializare pentru că a decis să îi pună cercei fetiţei sale la aproape 2 luni de la naştere - iStock | Getty Images
  • Femeia a fost asupru criticată pe internet
  • Inclusiv familia s-a îndoit de decizia ei

Levi Connell a fost aspru criticată pe rețelele de socializare, oamenii numind-o chiar „dezgustătoare” pentru că i-ar fi pus cercei micuţei sale pe nume Willow la o vârstă prea fragedă, de 8 săptămâni.

Tânăra în vârstă de 24 de ani a fost descurajată chiar şi de soţul şi mama ei, însă a luat decizia ca bebeluşului de aproape 2 luni să-i fie găurite urechile pentru cercei încă de acum, datorită unui motiv, întemeiat, potrivit ei.

„Treaba asta mă scuteşte de probleme în viitor pentru că acum este mică, nu a simţit durerea, când va fi mai mare poate ar fi spus că vrea cercei, apoi s-ar putea răzgândi de frică şi ar renunţa să îşi găurească urechile. Acum nu mai este nevoie, le va avea pentru totdeauna”

Odată cu publicarea mai multor fotografii în care copila apare cu cercei în urechi, femeia a fost intens criticată, unii internauţi spunându-i inclusiv că decizia ei este un abuz asupra copilului, că este o persoană dezgsustătoare şi că nu ar trebui să-i fie fetiţa lăsată în grijă.

„Când am decis pentru prima dată să îi pun cercei am primit răspunsuri mixte de la oameni, inclusiv de la mama şi partenerul meu. Avea opt săptămâni, am luat-o cu mine într-o zi, am mers şi i-am pus cercei. Oamenii mi-au spus că este mult prea mică pentru aşa ceva, dar când o privesc este perfectă. Am văzut comentarii pe Facebook despre mine spunând că este vorba de abuz asupra copiilor și că este dezgustător – pur şi simplu nu puteți spune aşa ceva".

Levi însăşi avea 10 săptămâni atunci când urechile i-au fost găurite pentru cercei, dar mama ei acum a ridicat mai multe semne de întrebare şi şi-a exprimat îndoiala cu privire la acţiunea întreprinsă de fiica ei. Femeia intenționa inițial să-i străpungă urechile când avea doar patru săptămâni, dar a fost convinsă de familie să mai aștepte încă pe atât, potrivit Mirror.

Tot ea a povestit că procesul a fost unul rapid, iar micuţa nu a suferit nicio clipă, ba mai mult „aproape nu a simţit nimic”.

Acum vrea să tragă un semnal de alarmă înspre internauţi, rugând oamenii să nu mai comenteze negativ pe reţelele de socializare pentru că toate au doar efecte negative, mai ales asupra proaspeţilor părinţi.

"Păstraţi-vă opiniile pentru voi. Nu cred că cineva ar trebui să îşi exprime părerea discriminând. Aţi discrimina din cauza unui tatuaj? Trebuie să trăieşti azi, pentru că nu ştii ce e după colţ. Dacă oamenii au nedumeriri ori sunt reticenţi nu pot să le spun decât să îşi urmeze instinctul, nu i-aş ataca. Nu poţi comenta că fac un abuz asupra copilului meu pentru că i-am pus cercei. Fiecare are dreptul la propria alegere, nu e bebeluşul vostru, nu l-aţi adus voi pe lume, nu puteţi decide voi ce este mai bine pentru el.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mamă acuzată de abuz pe reţelele de socializare pentru că a decis să îi pună cercei fetiţei sale de aproape 2 luni