Antena Meniu Search
x

A intrat în comă după ce a născut. 5 luni mai târziu şi-a văzut pentru prima dată copilul

Nur Fadilla, o tânără de 28 de ani, din Kota Bharu, nord-vestul Malaeziei, a născut un băiat în noiembrie anul trecut, dar imediat după aceea a intrat în comă şi a avut nevoie de cinci luni pentru a-şi reveni.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 19:24

Nur Fadilla a fost la un pas de moarte
Momentul emoţionant când mama îşi vede pentru prima dată copilul născut în urmă cu 5 luni - Asia Wire via The Sun

Au fost momente emoţionante, zilele trecute, la maternitatea din Kota Bharu, nord-vestul Malaeziei. Nur Fadilla, o tânără de 28 de ani, şi-a văzut pentru prima dată băiatul pe care l-a născut în noiembrie anul trecut.

Femeia a avut numeroase complicaţii la naştere şi a stat cinci luni în comă, dar şi-a revenit, iar ea şi fiul ei sunt acum perfect sănătoşi.

Conform The Sun, doctorii de la maternitatea respectivă au încercat de trei ori să o facă pe Nur să nască pe cale naturală, însă totul a fost fără succes.

După 5 luni de comă şi-a văzut pentru prima dată copilul

În cele din urmă, medicii au decis să-i facă operaţie de cezariană. Pe parcursul operaţiei au apărut complicaţii care au făcut ca inima femeii să înceteze să mai bată.

Doctorii au salvat viaţa fătului, dar Nur a intrat în comă. Şi-a revenit abia după cinci luni, însă medicii au ţinut să vadă dacă ea este pregătită de un moment atât de emoţionant înainte de a-i aduce copilul în braţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » A intrat în comă după ce a născut. 5 luni mai târziu şi-a văzut pentru prima dată copilul