Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mamă de 50 de ani, ucisă cu bestialitate de propriul fiu chiar de ziua ei. Familia din SUA îi pregătise o petrecere surpriză

O femeie din statul Arizona a fost omorâtă de fiul ei chiar în ziua în care împlinea 50 de ani. Familia îi pregătise o petrecere surpriză însă când nu şi-a făcut apariţia, rudele au mers la ea acasă unde au găsit-o fără suflare.

de Redactia Observator

la 03.10.2024 , 08:26

Fiul lui Rubio, Alejandro David Gonzalez, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat și acuzat de uciderea propriei sale mame. Bărbatul a mărturisit că a ucis-o în timp ce era sub influența drogurilor, la doar 24 de ore după ce a fost eliberat din închisoare.

Crimă îngrozitoare în Arizona: şi-a omorât propria mamă

Familia a făcut descoperirea macabră după ce Rubio nu a ajuns la petrecerea surpriză pe care familia ei o organizase de ziua ei de naștere. Sora sa o sunase vineri după-amiază și au stabilit că se vor întâlni câteva ore mai târziu. Totuşi, când femeia nu a mai dat nici un semn, mai multe rude au mers la ea acasă, îngrijorate. După ce au reușit să intre în casă, i-au găsit cadavrul sub o pătură.

Vezi și

Fiul de 25 de ani şi-a recunoscut fapta şi a declarat că se afla sub infleunţa drogurilor în acel moment. Potrivit poliției, Gonzalez a luat metamfetamine și apoi a înjunghiat-o pe mama sa.

Cu numai o zi înainte, el fusese eliberat din închisoare, iar familia mamei spune că tânărul are probleme psihice. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri externe » Mamă de 50 de ani, ucisă cu bestialitate de propriul fiu chiar de ziua ei. Familia din SUA îi pregătise o petrecere surpriză