Antena Meniu Search
x

Video Mama împușcată de copilul ei, în timpul unei ședințe pe Zoom, s-a prăbușit sub privirile terifiate ale colegilor de muncă

O tragedie şochează lumea întreagă. Un copil şi-a împuşcat mortal mama, după ce a găsit în casă un pistol încărcat. Episodul a avut loc chiar în faţa colegilor de muncă ai femeii care participau la o videoconferinţă.

de Redactia Observator

la 15.08.2021, 20:51

Vezi și

Apel către 911: ”Nici nu ştiu de unde să încep, dar sunt într-un apel video al unei companii, tocmai am fost angajaţi şi una dintre fete tocmai şi-a pierdut cunoştinţa. Sângera!”

Shamaya Lynn participa la o videoconferinţă pe Zoom cu colegii de muncă. Tânăra de 21 de ani era acasă cu cei doi copii ai săi. Băieţelul de nici doi ani a găsit pistolul încărcat al tatălui său şi a apăsat pe trăgaci. 

Mama a fost găsită fără viață de partenerul ei, tatăl copilului

La un moment dat, colegii femeii au auzit un zgomot puternic iar tânăra s-a prăbuşit sub ochii lor. Scaunul s-a umplut de sânge, iar în cadru a apărut copilul confuz. Când au realizat că sunt martori la o tragedie, colegii femeii au sunat la poliţie. 

Pe acelaşi subiect

Până să ajungă forţele de ordine şi medicii, femeia a fost găsită într-o baltă de sânge de partenerul ei. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Tatăl copiilor a fost reținut după tragedie

Rob Ruiz, purtător de cuvânt, Poliţia din Altamonte Springs: ”Este o tragedie îngrozitoare. Pentru oricine care trece prin aşa ceva cred că e dincolo de orice imaginaţie. Avem o responsabilitate ca adulţi, să ne asigurăm că ceilalţi sunt în siguranţă, mai ales când deţinem o armă de foc”.

Tatăl copiilor a fost reţinut de poliţişti imediat după incident şi este interogat de poliţia din Florida. Autorităţile urmează să decidă dacă va fi tras la răspundere pentru că a lăsat pistolul încărcat şi nesupravegheat. Deocamdată, copiii au fost plasaţi în grija unor rude.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Mama împușcată de copilul ei, în timpul unei ședințe pe Zoom, s-a prăbușit sub privirile terifiate ale colegilor de muncă