Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă din SUA și-a încuiat bebelușul în mașină, timp de 3 zile, pentru a petrece. Va sta 20 de ani la închisoare

O mamă din Michigan, Statele Unite, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, după ce și-a închis bebelușul de doar șase luni în mașină, trei zile la rând, pentru a petrece cu prietenii. Copilul a murit deshidratat. 

de Redactia Observator

la 27.01.2019 , 17:26

O mamă din Michigan, Statele Unite, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, după ce și-a închis bebelușul de doar șase luni în mașină, trei zile la rând, pentru a petrece cu prietenii. Copilul a murit deshidratat. 

Lovily Johnson, în vârstă de 23 de ani, l-a legat pe fiul ei, Noah, de scaunul autoturismului, pentru a putea petrece în liniște alături de amici. În garajul în care se afla mașina temperatura atingea 32 de grade Celsius. În tot acest timp, copilul nu a primit apă sau mâncare, iar aerul condiționat a fost oprit. 

Potrivit The Sun, Noah a stat legat de scaunul autoturismului timp de 32 de ore, de-a lungul a trei zile. În cele din urmă, deshidratat și flămând, micuțul a murit.

Articolul continuă după reclamă
Tânăra mamă și fiul ei

Judecătorul Mark Trusock a descris cazul ca fiind "tulburător". "Și ce ai ales tu să faci? Te-ai dus cu prietenii, te-ai distrat și ai folosit droguri. Sper că te vei gândi în fiecare zi cum ți-ai ucis propriul fiu, doamnă", a tunat magistratul. Acesta a mai declarat, în timpul procesului, că speră ca femeia să nu mai aibă niciodată oportunitatea de a face un copil. 

La autopsie medicii legiști au aflat că bebelușul era puternic deshidratat, nu mâncase nimic și avea iritații severe de la pampers.

Când l-a găsit fără suflare, legat de scaun, femeia l-a dus direct la spital, însă era mult prea târziu.

Mamă condamnată la închisoare

Tragedia a avut loc pe data de 19 iulie 2017, iar zilele trecute femeia a fost condamnată să stea minim 20 de ani după gratii.

"Înțeleg că s-a făcut dreptate pentru el astăzi, dar totuși cer clemență", a declarat Lovily Johnson, la finalul procesului.

Femeia mai are o fetiță de patru ani, care a fost luată în custodia autorităților.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » O mamă din SUA și-a încuiat bebelușul în mașină, timp de 3 zile, pentru a petrece. Va sta 20 de ani la închisoare