Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă din Marea Britanie și-a înecat fiica de 4 ani, apoi i-a dat foc

Carly Ann Harris, o femeie de 38 de ani din Marea Britanie, este acuzată că și-a înecat fiica de patru ani, apoi i-a dat foc, după ce ar fi avut "mai multe semne de la îngeri". Atenție, informații cu puternic impact emoțional.

de Redactia Observator

la 14.12.2018 , 23:18

Carly Ann Harris, o femeie de 38 de ani din Marea Britanie, este acuzată că și-a înecat fiica de patru ani, apoi i-a dat foc, după ce ar fi avut "mai multe semne de la îngeri". Atenție, informații cu puternic impact emoțional.

Ies la iveală detalii înfiorătoare din procesul mamei care și-a sacrificat fiica, după ce ar fi primit mai multe "semnale divine". 

Înainte de a îi lua viața, femeia i-ar fi spus copilei că "se vor vedea în Rai". Procurorii susțin că moartea micuței nu a fost accidentală, cu premeditată, ținând cont că femeia a pus trupul neînsuflețit pe o măsuță, pe care a incendiat-o ulterior.

Articolul continuă după reclamă

Credea că astfel va salva lumea

Potrivit anchetatorilor, criminala credea că trebuie să-i aducă o ofrandă lui Dumnezeu. "Avea mari probleme psihice", au spus surse din anchetă, și își imagina că în acest fel va salva lumea.

"Îngerii mi-au spus că trebuie să fac asta", ar fi îngânat criminala, imediat după ce a dat foc trupului neînsuflețit. Un vecin care a auzit-o pe fetiță țipând și strigând "mami" a sunat imediat la poliție, iar femeia a fost reținută pe loc. 

"Arestați-mă, e ok. Iisus mi-a spus să o fac", a replicat ea, la vederea agenților.

Întrebată despre motivele pentru care a decis să-și ucidă fiica, Carly Ann Harris a spus că ar fi avut viziuni cu îngeri. Aceștia ar fi convins-o că trebuie să facă acest sacrificiu pentru a-și demonstra credința.

Carly Ann Harris, acuzată că și-a ucis fiica

Mai mult, femeia a precizat că trebuia, de fapt, să facă sacrificul cu o zi înainte, deoarece stelele erau aliniate cu punctele de pe obrajii ei, au declarat surse din anchetă. Acesta e motivul pentru care ar fi "stricat totul".

Înainte de a recurge la acest gest, femeia ar fi consumat amfetamină, care a făcut-o mai "conștientă" și i-a deschis "al treilea ochi".

Anchetatorii au stabilit că fetița a murit prin înecare, iar la momentul incendierii nu mai era în viață.

Cazul a avut loc pe 9 iunie, însă detaliile din proces au ieșit la iveală recent, fiind relatate pe larg în presa din Marea Britanie. Femeia neagă acuzațiile de crimă și omor prin imprudență. Procesul continuă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O mamă din Marea Britanie și-a înecat fiica de 4 ani, apoi i-a dat foc