Antena Meniu Search
x

Apel disperat al mamei Letiziei, fata de 17 ani dispărută după ce a cunoscut un român pe internet: "A spălat-o pe creier. Mă tem pentru viața ei"

Ioana Botezatu, o româncă din Italia, își caută cu disperare fiica, o adolescentă de 17 ani. Letizia a dispărut fără urmă după ce a cunoscut pe internet un român stabilit în Germania.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.11.2019, 20:24

Apel disperat al mamei Letiziei, fata de 17 ani dispărută după ce a cunoscut un român pe internet
Letizia Diana nu mai răspunde la telefon, de când a dispărut - Facebook

Ioana Botezatu, o româncă din Italia, își caută cu disperare fiica, o adolescentă de 17 ani. Letizia a dispărut fără urmă după ce a cunoscut pe internet un român stabilit în Germania.

"Mă tem că o exploatează, că a luat-o pentru prostituție. Sunt terifiată și mă tem pentru viața fiicei mele", a declarat Ioana Botezatu. Potrivit corriere.it, drama femeii a început în urmă cu o lună, atunci când fiica ei, Letizia Diana, l-a cunoscut pe bărbatul de 27 de ani pe un grup de WhatsApp.

"Era întotdeauna timidă, e la liceu deoarece a avut dificultăți în trecut, dar voia să termine studiile și să meragă la o școală vocațională. De când l-a cunoscut pe acest bărbat, însă, totul s-a schimbat. Ea s-a schimbat", a declarat Ioana Botezatu.

Conform sursei citate, adolescenta ar fi precizat că vrea să plece în Germania, unde stă românul, deoarece s-a îndrăgostit de el. "I-am spus mereu să nu îl creadă, că lucrurile pe care le spune la telefon sau pe internet nu sunt reale. Îmi zicea că știe ce face. A spălat-o pe creier", a mărturisit femeia.

Letizia a dispărut fără urmă

Duminică, pe 24 noiembrie, Letizia i-a spus mamei sale că vrea să plece la slujba religioasă, urmând a se întoarce pentru a lua masa. De atunci nu a mai văzut-o nimeni. "Am primit un telefon de la el, a zis că Letizia e bine și va avea grijă de ea. Că a venit în Germania pentru el", a mai spus mama adolescentei.

Aceasta a făcut o plângere penală, iar atât carabinieri cât și poliția din Germania au demarat o anchetă.

Potrivit sursei citate, Letizia Diana nu mai răspunde la telefon. Cu toate acestea, mama ei nu renunță. A postat un mesaj pe Facebook în care a cerut ajutorul pentru a-și găsi fiica.

"Ştim că e împreună cu un băiat pe nume Bogdan Oprea, de 27 ani, şi se pare că a dus-o în Piacenza unde locuieşte sora lui. Un prieten de-al lor ne-a spus că acesta face trafic de minori şi vrea să o ducă în Germania. Ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica! Vă rog, sunt disperată!", a scris Ioana Botezatu, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra româncă dispărută are 17 ani, părul roşcat şi o înălţime de 1,60 metri.

În momentul în care a dispărut, fata purta o geacă de culoare verde cu glugă, blugi albaştri, iar în picioare avea o pereche de încălţăminte 'Converse' de culoare neagră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Apel disperat al mamei Letiziei, fata de 17 ani dispărută după ce a cunoscut un român pe internet: "A spălat-o pe creier. Mă tem pentru viața ei"