Antena Meniu Search
x

Mamă surogat pentru propria nepoată

O femeie din Dakota de Nord a fost mamă surogat pentru propria nepoată. Americanca de 51 de ani s-a oferit să poarte sarcina după ce fiica ei a suferit mai multe avorturi în ultimul trimestru de sarcină.

Vezi și

O femeie din Dakota de Nord a fost mamă surogat pentru propria nepoată. Americanca de 51 de ani s-a oferit să poarte sarcina după ce fiica ei a suferit mai multe avorturi în ultimul trimestru de sarcină. Bebeluşul, o fetiţă, a venit pe lume fără probleme luna trecută şi este perfect sănătoasă.

Pare o scenă de familie oarecare. Myla are puţin peste o lună de viaţă. Modul n care a venit pe lume însă e considerat de mulţi drept controversat. Mama ei a pierdut mai multe sarcini de-a lungul timpului. Năştea prematur aşa că avea nevoie de ajutor.

După mai multe analize, medicii au considerat că mama tinerei este cel mai bun candidat. Asta deşi femeia suferă de scleroză multiplă. Corpul ei a acceptat sarcina perfect şi, pe parcursul celor 9 luni nu a întâmpinat nicio problemă. Myla a avenit pe lume la termen şi a primit nota maximă.

Pe lângă fericirea pe care i-a dăruit-o fiicei , femeia a primit şi ea un cadou. Boala ei a intrat în remisie după sarcină iar acum, cu toţii formează o familie fericită. E drept că va fi nevoie de ceva explicaţii când Myla va mai creşte puţin dar, până atunci, cel mai important este că şi bunica şi fetiţa sunt sănătoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Mamă surogat pentru propria nepoată