Antena Meniu Search
x

Maratonul Moş Crăciunilor de la Madrid. Mii de oameni au alergat pentru a ajuta comunitatea din La Palma

Mii de oameni îmbrăcaţi în Moş Crăciun au luat parte, duminică, la Madrid, la un maraton în scopul strângerii de fonduri pentru comunitatea din insula La Palma, afectată recent de erupţia vulcanului Cumbre Vieja.

de Redactia Observator

la 19.12.2021, 16:37

- Twitter

Maratonul Moş Crăciunilor la Madrid

Îmbrăcaţi în clasicul costum în alb şi roşu, alergătorii au pornit în cursă de-a lungul Paseo de la Castellana, bulevard principal din centrul oraşului. Unii alergători au înlocuit pantalonii roşii tradiţionali ai lui Moş Crăciun cu unii scurţi mai sport, în timp ce mulţi purtau măşti de protecţie ca măsură de precauţie împotriva coronavirusului, relatează news.ro.

„Trebuie să încerci să fii precaut, mai ales în apropiere de Crăciun”, mărturiseşte Teresa. Tânăra a participat alături de colegii ei, care au purtat măşti. 

Erupţia vulcanului din La Palma se apropie de sfârşit

Mii de oameni au fost evacuaţi şi cel puţin 2.910 de clădiri au fost distruse în La Palma, insulă din Canare. Vulcanul Cumbre Vieja a început în septembrie să arunce lavă topită, dar oamenii de ştiinţă au spus săptămâna trecută că erupţia ar putea să se apropie de sfârşit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Maratonul Moş Crăciunilor de la Madrid. Mii de oameni au alergat pentru a ajuta comunitatea din La Palma