Antena Meniu Search
x

Foto "Marfa e un gunoi. Nu o cumpărați" Cum a reușit H&M să-l enerveze la culme pe Justin Bieber. Produsul a fost retras "din respect"

Gigantul suedez din industria modei H&M a anunţat marţi că retrage de la vânzare o colecţie în care a folosit imaginea lui Justin Bieber, după ce, într-un mesaj furios, starul canadian a declarat că nu şi-a dat acordul pentru "gunoiul" respectiv, informează AFP.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 11:11

Justin Bieber
"Marfa e un gunoi. Nu o cumpărați" Cum a reușit H&M să-l enerveze la culme pe Justin Bieber. Produsul a fost retras "din respect" - Profimedia Images

"Marfa H&M pe care au făcut-o cu mine este un gunoi şi nu am aprobat-o. Nu o cumpăraţi", şi-a sfătuit fanii cântăreţul în vârstă de 28 de ani într-o postare pe Instagram. Gama a fost pusă în vânzare "în întregime fără permisiunea mea", a subliniat el.

Contactat de AFP, H&M a declarat că a retras întreaga gamă de la vânzare "din respect" pentru artist.

"Ca şi în cazul tuturor celorlalte produse sub licenţă şi parteneriate, H&M a urmat procedurile de aprobare corespunzătoare", a declarat un purtător de cuvânt într-un e-mail. "Dar, din respect pentru colaborare şi pentru Justin Bieber, am retras hainele din magazinele noastre şi de pe internet", a adăugat acesta.

H&M colabora cu Justin Bieber de mai mulţi ani la produsele asociate cu numele său sau cu turneele sale. Gama de produse includea pulovere, tricouri, accesorii pentru telefon şi o geantă din pânză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Marfa e un gunoi. Nu o cumpărați" Cum a reușit H&M să-l enerveze la culme pe Justin Bieber. Produsul a fost retras "din respect"