Antena Meniu Search
x

Video Marina ucraineană susţine că a distrus o navă de război rusească. Minge de foc deasupra portului Berdiansk

Armata ucraineană susţine că o navă rusă a fost distrusă în apropierea orașului-port Berdiansk, din sudul ţării. Într-o postare pe Facebook, Marina Ucrainei spune că ambarcaţiunea de mari dimensiuni - "Orsk" - a fost lovită și incendiată în Marea Azov, în această dimineață.

de Redactia Observator

la 24.03.2022, 11:51

Marina ucraineană susţine că a distrus o navă de război rusească
Marina ucraineană susţine că a distrus o navă de război rusească - Facebook - Marina ucraineană

''Nava Orsk de debarcare a Flotei ocupanților a fost distrusă în portul Berdiansk, care fusese capturat de Rusia'', se spune în postare. Presa ucraineană relatează că o navă rusă s-a scufundat, iar alte două sunt în flăcări, iar un depozit de muniții și un depozit de combustibil au fost lovite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este posibilă confirmarea acestor informații din alte surse, notează BBC. CNN scrie, de asemenea, că nu a putut să confirme această informaţie, în pofida faptului că înregistrările video au fost postate pe reţelele de socializare care surprind un incendiu important şi explozii secundare în port.

Rusia a capturat Berdiansk cu săptămâni în urmă și a folosit portul pentru realimentare. Se află între Crimeea și orașul asediat Mariupol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Marina ucraineană susţine că a distrus o navă de război rusească. Minge de foc deasupra portului Berdiansk