Antena Meniu Search
x
LIVE

Mario, băiețelul de 5 anișori al unei familii de români din Anglia, a fost înjunghiat mortal în propria casă. „El este toată inima noastră”

Tragedie fără margini într-o familie de români din Anglia. Mario, băiețelul de cinci ani al unor români, a fost înjunghiat mortal în casa sa din Coventry, în timp ce părinții lui erau la serviciu. Polițiștii au anunțat că au arestat o femeie de 49 de ani sub suspiciunea de crimă. Femeia este cunoscută familiei.

De Redactia Observator la 28.01.2022, 08:46

Părinții lui David-Mario, Cristina și Dorinel, l-au descris drept „cel mai frumos copil din lume”, într-un omagiu preluat de presa britanică. 

"Zâmbea mereu de când se trezea și până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”, au transmis părinții lui Mario, potrivit BBC.

O femeie cunoscută familiei de români, a fost arestată sub suspiciunea de omor

David-Mario se afla în grija femeii arestate în momentul în care a avut loc tragedia, a spus poliția. El a fost găsit grav rănit, marți, chiar înainte de ora locală 18:00 și a fost confirmat decesul la fața locului. Examinarea post-mortem a confirmat că a murit în urma unei răni prin înjunghiere.

Pe acelaşi subiect

Mario, băiețelul de 5 anișori al unei familii de români din Anglia, a fost înjunghiat mortal în propria casă. „El este toată inima noastră”

Profimedia Images/Facebook

Școala primară Hearsall, unde Mario era elev, a fost informată și oferă sprijin elevilor și părinților. Întreaga comunitate este șocată și întristată de moartea micuțului Mario.

Mario a fost găsit în stare gravă, înjunghiat, și a murit în brațele medicilor de pe ambulanță

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands a declarat: „La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii din poliție. (...) În ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”.

Martorii spun că au văzut o femeie alergând într-un magazin Co-op din apropierea locuinței strigând „Poliția, poliția! Copilul meu, copilul meu” înainte ca polițiștii să descopere în mod tragic cadavrul băiatului la mai puțin de o oră după acest episod.

O persoană care a asistat la rugămințile femeii a declarat pentru The Sun: „A intrat strigând după ajutor în jurul orei 17.20. A strigată să fie chemată poliția și apoi a plecat. Era într-o vizibilă suferință. Poliția a fost chemată și apoi au închis magazinul. Le-au spus tuturor să iasă din magazin. Cred că verificau camerele de supraveghere să își dea seama unde s-a dus această femeie. Nu știu cine a fost femeia – m-am gândit că trebuie să fi fost mama dacă a spus copilul meu”.

Vestea morții lui Mario a fost primită cu multă durere de rudele din România

”Dumnezeu sa te ierte, îngerasule! Odihna veșnică sus la ceruri printre îngeri”/ Drum lin ingeras , nu sunt cuvinte, traim un cosmar, Dorin și Cristina, sa va dea Dumnezeu putere”

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Mario, băiețelul de 5 anișori al unei familii de români din Anglia, a fost înjunghiat mortal în propria casă. „El este toată inima noastră”