Antena Meniu Search
x

Mark Zuckerberg, amenințat pentru că a refuzat să interzică pe Facebook un conținut despre Mohamed

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a reacționat după atentatul de la Charlie Hebdo

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a reacționat după atentatul de la Charlie Hebdo

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Zuckerberg susține că și el a fost amenințat de către un extremist, în urmă cu câțiva ani, pentru că a refuzat să interzică pe rețeaua de socializare un conținut despre Mohamed.

"Acum câțiva ani, un extremist din Pakistan a încercat să mă condamne la moarte pentru că am refuzat să interzic pe Facebook un conținut despre Mohamed, care-l jignea. Vocile diferite - chiar dacă acestea sunt uneori ofensatoare - pot face lumea un loc mai bun și mai interesant. Facebook a fost întotdeauna un loc în care oamenii din întreaga lume își împărtășesc opiniile și ideile. Noi respectăm legile din fiecare țară, dar niciodată nu lăsăm o țară sau un grup de persoane să dicteze ce să împărtășească oamenii din lumea întreagă", a scris pe Facebook Mark Zuckerberg.

"Nu voi lăsa ca acest lucru să se întâmple pe Facebook. Sunt decis să construiesc un serviciu unde poți vorbi liber, fără frică de violență", a mai scris Zuckerberg, care le-a transmis condoleanțe familiilor celor uciși în atacul terorist, folosind hashtagul #JeSuisCharlie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Mark Zuckerberg, amenințat pentru că a refuzat să interzică pe Facebook un conținut despre Mohamed