Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia în lacrimi a Alinei, românca atacată cu acid în Italia: 'M-am gândit numai la fiul meu'

Alina Emilia Paval, românca atacată cu acid de fostul iubit pe o stradă din Italia, a povestit cu ochii în lacrimi drama prin care a trecut după ce a fost la un pas de moarte.

de Alin Tarnovschi

la 08.12.2018 , 17:03

Alina Emilia Paval, românca atacată cu acid de fostul iubit pe o stradă din Italia, a povestit cu ochii în lacrimi drama prin care a trecut după ce a fost la un pas de moarte.

Totul s-a întâmplat în ziua de 17 noiembrie 2018, în oraşul Civitanova Marche situat în centrul Italiei, pe malul Mării Adriatice.

Alina (30 de ani) a avut o relaţie cu un tânăr de origine macedoneană, în vârstă de 32 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Românca a decis să se despartă de bărbat, iar acesta a vrut să se răzbune.

Pe acelaşi subiect

Drept urmare, a urmărit-o pe Alina pe o stradă din oraş şi i-a aruncat o sticlă cu acid în faţă. Din fericire, mare parte din acid a ajuns pe geaca româncei, iar câţiva stropi i-au ajuns în ochiul stâng.

Speriată şi rănită, Alina s-a refugiat într-un restaurant, însă a fost urmărită de agresorul care, înarmat cu un cuţit, a înjunghiat-o de trei ori.

Agresorul care a atacat-o pe româncă cu acid în Italia a fost arestat

Mărturia în lacrimi a Alinei, românca atacată cu acid în Italia

Ieri, Alina Emilia Paval a vorbit pentru prima dată, despre drama prin care a trecut, la emisiunea Quarto Grado de la Mediaset.

"Am crezut că o să mor. Am simţit că totul s-a sfârşit. Îmi era foarte greu să respir şi strigam după ajutor, însă nu reuşeam să vorbesc. În acele momente cumplit nu m-am gândit decât la fiul meu", şi-a început Alina mărturia în lacrimi.

Românca a povestit că după ce s-a despărţit de macedonean, acesta a continuat să o urmărească, la fel ca şi în seara de 17 noiembrie, atunci când bărbatul a vrut să o omoare.

Alina Emilia Paval este romanca atacată în Italia cu acid

"După ce mi-a aruncat acidul în faţă, am fugit într-un restaurant şi am încercat să mă spăl cu apă. M-a urmărit şi m-a înjunghiat în abdomen, iar apoi în spate. De două ori. Cel care m-a salvat a fost proprietarul restaurantului. Dacă nu era el, eu astăzi nu mai eram, iar fiul meu nu mai avea mamă", a povestit românca în interviul oferit emisiunii Quarto Grado de la Mediaset.

În prezent, Alina s-a întors în România pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu fiul ei şi familia sa.

Potrivit medicilor, starea sa de sănătate este bună, însă a suferit leziuni la ochiul stâng, astfel că vederea ei a fost afectată serios.

Agresorul româncei a fost arestat şi este judecat pentru tentativă de omor.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Mărturia în lacrimi a Alinei, românca atacată cu acid în Italia: 'M-am gândit numai la fiul meu'