Antena Meniu Search
x

Agresorul româncei atacate cu acid în Italia s-a plâns poliţiştilor: "I-am luat casă, i-am luat maşină"

Agresorul româncei atacate cu acid în Italia s-a plâns poliţiştilor, la audierile ce au urmat arestării. Macedoneanul Sheval Ramadani s-a plâns anchetatorilor, pentru că tânăra l-ar fi părăsit. 

Agresorul româncei din Italia
Individul care a atacat cu acid o româncă și a înjunghiat-o în Italia se numește Sheval Ramadani - Il Resto del Carlino

Agresorul româncei atacate cu acid în Italia s-a plâns poliţiştilor, la audierile ce au urmat arestării. Macedoneanul Sheval Ramadani s-a plâns anchetatorilor, pentru că tânăra l-ar fi părăsit. 

Agresorul româncei Alina Emilia Pavăl este în arest și a fost interogat de polițiștii italieni. Sheval Ramadani, care a atacat-o cu acid și a înjunghiat-o pe tânăra de 29 de ani, e acuzat de omor.

”Mi-am părăsit nevasta pentru ea”

Potrivit ziarului italian Il Resto del Carlino, macedoneanul de 32 de ani, care a avut o relație cu românca, s-a plâns anchetatorilor pentru că tânăra l-ar fi părăsit.

"I-am cumpărat o casă, i-am luat mașină, iar ea m-a răsplătit așa!", a spus agresorul.

La interogatoriul de la secția de poliție, tânărul ar fi fost întrebat de anchetatori dacă regretă tentativa de omucidere, spune ziarul italian.

"Mi-am părăsit nevasta pentru ea în Macedonia! Mi-a ruinat viața, trebuia să o omor", ar fi spus bărbatul.

Relația româncei cu agresorul

Macedoneanul este ilegal în Italia și câștiga ca muncitor în agricultură. Sheval Ramadani are antecedente penale, fiind acuzat de furt. Nici el, nici românca nu locuiesc în orașul Civitanova, unde a fost comisă agresiunea. Românca însă lucrează ca dansatoare într-un club de noapte de pe o șosea din apropierea localității din estul Italiei, mai spune Il Resto del Carlino.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 2 ani, în localitatea Grosseto din Toscana. Au avut o relație tumultoasă, cu scene de gelozie. Macedoneanul nu accepta se pare, ca românca să se întâlnească cu alți bărbați. El i-ar fi cerut să se întâlnească pentru a discuta, dar ea l-a refuzat și asta i-ar fi provocat furia care l-a împins la atacul șocant.

Românca a mai fost victima unei agresiuni

Sheval Ramadani a stropit-o cu acid pe fosta iubită în centrul orașului Civitanova. Alina Emilia Pavăl a reușit să scape, lichidul periculos ajungând în mare parte pe geaca sa, iar doar câțiva stropi i-au afectat ochiul stâng.

Tânăra s-a refugiat într-un restaurant, însă individul a urmărit-o. Macedoneanul a înjunghiat-o de trei ori, provocându-i două răni în spate și una în abdomen - ultima, cea mai gravă, pentru că i-ar fi atins și ficatul.

Românca a fost salvată de patronul restaurantului, care l-a imobilizat pe agresor, cu ajutorul angajaților. A fost săltat ulterior de poliție.

Românca a fost spitalizată și operată, iar starea ei este acum stabilă. Potrivit Il Resto del Carlino, anul trecut, Alina Emilia Pavăl a mai fost victima unei agresiuni, fiind atacată de un necunoscut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Agresorul româncei atacate cu acid în Italia s-a plâns poliţiştilor: "I-am luat casă, i-am luat maşină"