Antena Meniu Search
x

Masacru de Anul Nou! El e tânărul de 16 ani care și-a ucis mama, tatăl și sora de 18 ani cu o armă AK-47 chiar în noaptea de Revelion (Foto)

Scott Kologi este autorul crimei care a șocat Statele Unite în noaptea de Revelion. Tânărul de 16 ani, autist, a luat o armă AK-47 și a început să tragă.

Scott Kologi este autorul crimei care a șocat Statele Unite în noaptea de Revelion. Tânărul de 16 ani, autist, a luat o armă AK-47 și a început să tragă, cu doar câteva momente înainte de miezul nopții.

Foto: Scott Kologi

Patru persoane au fost răpuse de gloanțe, în urma incidentului petrecut în noaptea de Revelion, în localitatea Long Branch (New Jersey), Statele Unite. Părinții lui, Steven și Linda, sora Brittany, de 18 ani, dar și partenera bunicului său, Mary Schultz, de 70 de ani.

Pe acelaşi subiect

Foto: Familia Kologi

Foto: Brittany Kologi

În casă se mai aflau fratele lui Scott, Steven Jr, și bunicul Adrian, care însă au scăpat nevătămați.

Un vecin, Sergio Diaz, 41 de ani, a declarat: "Am ieșit afară să-mi iau niște beri, și am auzit poc, poc, poc. Anm auzit vreo 10 focuri de armă".

Bunica lui Scott, Carole Kologi-Zawacki, a izbucnit în lacrimi când a auzit cele întâmplate: “Oh Doamne, Oh Doamne, Oh Doamne”, au fost primele cuvinte ale femeii, care locuiește în Florida, alături de soțul ei. Bărbatul a declarat că nu știau că familia ține o armă în casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
sua
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Masacru de Anul Nou! El e tânărul de 16 ani care și-a ucis mama, tatăl și sora de 18 ani cu o armă AK-47 chiar în noaptea de Revelion (Foto)