Video

Mașini înghițite de un crater apărut în parcarea unui spital din Ierusalim

De Redactia Observator.
Publicat: 08.06.2021, 13:59.
Actualizat: 08.06.2021, 14:08

Un crater a apărut din senin într-o parcare din Ierusalim. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum porţiunea de asfalt se surpă în câteva secunde şi o maşină se prăbuşeşte în groapa uriaşă.

Porţiunea afectată se extinde iar alte automobile parcate cad pe rând, în crater. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Incidentul a avut loc in parcarea unui spital important din Ierusalim, însă cauzele nu sunt deocamdată cunoscute. La fața locului au intervenit șapte mașini de pompieri.

Se crede că dolina a fost formată ca urmare a lucrărilor de construcție din apropiere pentru un nou traseu la intrarea în Ierusalim. Un tunel în construcție, aflat sub spital și parcare, s-a prăbușit parțial, potrivit Times of Israel.

Spitalul a deschis recent o nouă parcare cu sute de locuri disponibile. Cu toate acestea, craterul s-a format în zona vechii parcări, lângă stația de plată de la ieșire.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.