Antena Meniu Search
x

Măsuri de securitate fără precedent la parada de Ziua Recunoştinţei din New York

Trei milioane de oameni sunt aşteptaţi să participe azi la tradiţionala paradă a baloanelor de Ziua Recunoştinţei din New York

Vezi și

Trei milioane de oameni sunt aşteptaţi să participe azi la tradiţionala paradă a baloanelor de Ziua Recunoştinţei din New York

Cu ore bune înaintea paradei, o lume de basm parcă a prins viaţă pe unul dintre cele mai mari bulevarde ale New Yorkului. 24 de baloane uriaşe întruchipând personaje cunoscute din producţii animate ale ultimilor ani au fost umflate şi aranjate în aşteptarea evenimentului.

Locomotiva Thomas, Toothless - personajul principal din producţia "Cum să îţi dresezi dragonul", dar şi personaje clasice precum Dino şi Snoopy îi vor încânta pe spectatori la parada organizată de magazinul Macy's.

2.500 de ofiţeri de poliţie vor fi pe ruta paradei. Este cel mai mare număr de ofiţeri mobilizaţi vreodată pentru festivităţile de Ziua Recunoştinţe. Asta pentru că în urmă cu aproape doua săptămâni, gruparea teroristă Statul Islamic a dat publicităţii un clip care părea să înfăţişeze un kamikaze pregătindu-se pentru atac.

Organizaţia a revendicat şi atacurile simultane din Paris, unde cel puţin 130 de oameni au murit. Aceasta este a 89-a paradă organizată de magayinul Macy's.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Măsuri de securitate fără precedent la parada de Ziua Recunoştinţei din New York