Antena Meniu Search
x

Matthew Perry a murit de ziua actriței Julia Roberts. Cei doi au format un cuplu în anii '90. Actorul din "Friends" a scris despre ea în cartea lui

Coincidență stranie. Actorul Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani sâmbătă, 28 octombrie, chiar de ziua de naștere a fostei iubite, Julia Roberts. 

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 13:26

Julia Roberts, care a împlinit 56 de ani sâmbătă, și Perry au avut o relație la mijlocul anilor 1990. 

În cartea sa, actorul a povestit că vorbeau foarte mult prin fax, când nu existau telefoanele mobile și internetul. 

“Toate conversațiile noastre s-au făcut prin fax. Și au fost multe, sute. De trei sau patru ori pe zi, stăteam lângă aparatul meu de fax și mă uitam la bucata de hârtie care dezvăluie încet următorul ei mesaj”, a scris Matthew Perry în cartea sa. 

Cei doi au format un cuplu în perioada anilor '90

Pe acelaşi subiect

Faxurile, care „au fost romantice”, s-au transformat apoi în apeluri telefonice de „cinci ore” între cei doi. Câștigătorul Oscar a apărut apoi la ușa lui. Julia Roberts avea să apară apoi în „Friends”, iar cuplul a sărbătorit și Anul Nou în 2006 la casa familiei Roberts din Taos, New Mexico, înainte ca cei doi să se despartă, două luni mai târziu.

„Întâlnirea cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram constant sigur că se va despărți de mine. De ce nu ar face-o?. Nu am fost suficient; Nu aș putea fi niciodată de ajuns; Eram rupt, îndoit, de neiubit. Așa că, în loc să mă confrunt cu agonia inevitabil de a o pierde, m-am despărțit de frumoasa și geniala Julia Roberts”, a notat Matthew în memoriile sale.

Matthew a fost găsit mort în jacuzzi-ul din casa sa din cartierul luxos Pacific Palisades din Los Angeles, imediat după ora 16:00. sâmbăta. În plus, surse din achetă au declarat pentru TMZ că nu au fost găsite droguri la fața locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Matthew Perry a murit de ziua actriței Julia Roberts. Cei doi au format un cuplu în anii '90. Actorul din "Friends" a scris despre ea în cartea lui