Antena Meniu Search
x

Medicii i-au recomandat reginei Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, să nu mai bea alcool

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, a fost sfătuită de către medici să nu mai bea alcool pentru a fi în formă pentru angajamentele regale din această toamnă, potrivit unui prieten de familie citat de publicația Daily Mail. 

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 14:13

Medicii i-au recomandat reginei Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, să nu mai bea
Medicii i-au recomandat reginei Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, să nu mai bea - Profimedia Images

Regina Elisabeta, care are o stare de sănătate bună, a fost fotografiată recent folosind un baston pentru a se deplasa. Deși nu există niciun motiv de îngrijorare, medicii au sfătuit-o pe suverană să renunțe la băuturile alcoolice în următoarea perioadă. 

„Regina a fost sfătuită să renunțe la consumul de băuturi alcoolice, de regulă fiind vorba de un pahar de martini”, a declarat o sursă din anturajul monarhului, potrivit Vanity Fair. „Nu este afectată de această decizie, dar nu e corect că trebuie să renunțe, la o vârstă venerabilă, la una dintre puținele plăceri care i-au mai rămas”.

Regina Elisabeta nu este văzută foarte des, în public, consumând alcool, dar potrivit surselor de la Buckingham, băutura sa preferată, asemenea fiului său, este martini. De asemenea, se crede că reginei îi place și vinul roșu.

„Se va renunța la consumul de alcool, doctorii vor să fie siguri că este într-o stare fizică cât mai bună posibil”, potrivit celei de-a doua surse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Medicii i-au recomandat reginei Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, să nu mai bea alcool