Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Medvedev anunță că nu vor exista discuţii de pace cu Kievul după incursiunea Ucrainei în Kursk: "Până când inamicul nu va fi complet distrus"

Război în Ucraina. Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat miercuri că incursiunea forţelor ucrainene în regiunea rusă Kursk înseamnă că nu vor exista discuţii între Moscova şi Kiev până când Ucraina nu va fi învinsă complet pe câmpul de luptă, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 12:55

Medvedev anunță că nu vor exista discuţii de pace cu Kievul după incursiunea ucraineană în Kursk
Medvedev anunță că nu vor exista discuţii de pace cu Kievul după incursiunea ucraineană în Kursk - Profimedia

"Discuţiile ocazionale ale intermediarilor auto-proclamaţi asupra subiectului virtuos al păcii au încetat. Chiar dacă ei nu o pot spune cu voce tare, toată lumea recunoaşte realitatea situaţiei", a scris Medvedev pe contul său oficial de Telegram.

Medvedev afirmă că nu vor exista discuţii de pace cu Kievul după incursiunea ucraineană în Kursk

"Ei înţeleg că NU vor exista NEGOCIERI PÂNĂ CÂND INAMICUL NU VA FI COMPLET DISTRUS!", a mai scris el.

Articolul continuă după reclamă

Medvedev, care are una dintre cele mai dure poziţii anti-occidentale de la Kremlin, a afirmat că "discuţiile de pace premature şi inutile", care fuseseră sugerate anterior, "au perspective vagi şi nu au rezultate tangibile".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Medvedev anunță că nu vor exista discuţii de pace cu Kievul după incursiunea Ucrainei în Kursk: "Până când inamicul nu va fi complet distrus"