Antena Meniu Search
x

Melania Trump, prima "PRIMĂ DOAMNĂ" din istoria Statelor Unite care a pozat goală. GALERIE FOTO incendiară cu soţia preşedintelui ales al SUA

Melania Trump, născută în Slovenia în 1970, va deveni prima doamnă a Statelor Unite începând din luna ianuarie. Soţul ei, Donald Trump, a câştigat marţi, 8 noiembrie, alegerile prezidenţiale.

Melania Trump, născută în Slovenia în 1970, va deveni prima doamnă a Statelor Unite începând din luna ianuarie. Noua ”First Lady” (”Prima doamnă”) generează curiozitate, atrage privirile, dar şi controverse, ţinând cont de faptul că va fi prima "Primă Doamnă" din istoria ţării care a pozat nud.

Prezentată adeseori ca ”versantul soft” al soţilor Trump, Melania Trump l-a cunoscut pe Donald Trump la o defilare de modă şi s-a căsătorit cu el în Palm Beach în 2005. 

Ea s-a născut cu numele Melania Knauss în 1970 în Sevnica, un mic oraş din Slovenia. Tatăl ei era mecanic auto, iar mama era creatoare de modă. A debutat în cariera de manechin la vârsta de 16 ani, pregătindu-se în acei ani şi pentru obţinerea unei diplome în design şi arhitectură. După doi ani, a semnat un contract cu o agenţie din Milano, iar în 1996 s-a mutat la New York. După o carieră înfloritoare de manechin, pe parcursul căreia a pozat pentru reviste precum Allure, Harper's Bazaar, GQ, Vanity Fair şi Elle, Melania Trump şi-a continuat cariera în faţa camerelor de televiziune, apărând în talk-show-ul ”The View.”

Melania Trump vorbeşte fluent slovenă, engleză, franceză, sârbă şi germană. Aceste aptitudini lingvistice ar putea să o ajute atunci când îşi va prelua atributele de la Casa Albă, însă s-a speculat că accentul ei destul de puternic este motivul pentru care susţine foarte puţine discursuri în public. Ea va deveni prima doamnă americană care s-a născut într-o ţară comunistă şi doar a doua primă doamnă născută în afara Statelor Unite, după Louisa Adams, soţia britanică a celui de-al şaselea preşedinte american John Quincy, care a condus guvernul american între anii 1825 şi 1829.

Cu trei ani înainte de a îl întâlni pe Donald Trump, Melania a pozat nud pentru o revistă lunară franceză pentru bărbaţi. În acel pictorial, Melania a pozat nud, pe un pat, alături de modelul scandinav Emma Eriksson. Fotograful Jark Ale de Basseville, care a realizat fotografiile, spune că imaginile sunt ”frumoase, dar nu pornografice”. Donald Trump a spus: ”În Europa, fotografii de acest fel sunt foarte la modă şi comune”.

Melania Trump l-a întâlnit pe soţul ei miliardar în 1998 la o petrecere organizată în timpul Săptămânii Modei de la New York. Potrivit unor zvonuri, ea ar fi refuzat la început să îi dea numărul de telefon, deoarece magnatul, pe atunci în vârstă de 53 de ani, a venit însoţit la acel eveniment. În cele din urmă, în 2004, ”Frumoasa” şi ”Bestia” s-au căsătorit în Palm Beach, în Florida. Cei doi au împreună un fiu, Barron, care s-a născut în 2006. Acesta este al treilea mariaj pentru Donald Trump, care a mai fost căsătorit cu vedeta de televiziune Marla Maples şi cu fostul model ceh Ivana Zelnickova.

Melania Trump a vorbit despre viziunea pe care o are asupra rolului Primei Doamne la Casa Albă, într-unul dintre rarele sale discursuri din campanie, pe care le-a susţinut cu cinci zile înainte de alegeri. Ea a spus atunci că va combate cultura negativistă a reţelelor de socializare care au devenit ”prea răutăcioase şi prea dure” şi care abundă în insulte bazate pe ”aspectul fizic şi inteligenţă”.

Apropiaţii spun că Melania nu trebuie subestimată. Pamela Keogh, biografia lui Jackie Kennedy, a spus pentru Daily Mail că, la fel ca legendara soţie a preşedintelui J.F. Kennedy, Melania este ”frumoasă, inteligentă şi îşi urmează propriile sfaturi”. În anii 2009, Melania le-a spus jurnaliştilor de la The New York Times că dacă va deveni Primă Doamnă atunci ar alege să fie ”foarte tradiţională - precum Betty Ford sau Jackie Kennedy”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Melania Trump, prima "PRIMĂ DOAMNĂ" din istoria Statelor Unite care a pozat goală. GALERIE FOTO incendiară cu soţia preşedintelui ales al SUA