Antena Meniu Search
x

Video Metoda prin care un hoţ îi fură portofelul unui client prin mâneca unei jachete, într-un bar din Italia - VIDEO

Hoții sunt într-o continuă căutare a unor noi metode de a fura. A demonstrat-o un individ din Italia, care și-a folosit cu îndemnânare jacheta pentru a sustrage portofelul unei victime, într-un bar. Din nefericire pentru el, la fel de atenți la întreaga "operațiune" erau și polițiștii.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 31.05.2021, 16:18

Metoda prin care un hoţ îi fură portofelul unui client prin mâneca unei jachete, într-un bar din Italia - VIDEO
Metoda "jacheta", filmată într-un bar din apropiere de Milano - captură video La Repubblica via Youtube
  • Incidentul a avut loc în localitatea Melzo, din apropiere de Milano

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum unul dintre hoți se așează în liniște lângă victimă, apoi se apropie cât poate de mult și își pune jacheta pe spătarul scaunului. Totul fără a trăda nici cel mai mic gest de nervozitate. Câteva clipe mai târziu, individul comandă ceva de la bar, iar între timp începe să caute prin buzunarele victimei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tactica a avut succes. La scurt timp după ce a identificat și sustras portofelul, hoțul a încercat să se facă nevăzut. A fost însă, prea puțin și prea târziu, pentru că ofițerii de la Squadra Mobile au urmărit întreaga scenă chiar în timp ce se desfășura și au reușit să-l prindă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Metoda prin care un hoţ îi fură portofelul unui client prin mâneca unei jachete, într-un bar din Italia - VIDEO