Antena Meniu Search
x

Mexicanii au șansa de a câștiga la loterie casa din care a evadat El Chapo, în 2014

Una dintre casele lui Joaquin El Chapo Guzman, din care lordul drogurilor a fugit de poliție, în 2014, va fi pusă la bătaie la Loteria Națioală mexicană. El Chapo, liderul cartelului Sinaloa, este condamnat la închisoare pe viață şi îşi ispăşeşte pedeapsa într-o închisoare de maximă securitate din SUA.

de Redactia Observator

la 06.07.2021, 11:47

Mexicanii au șansa de a câștiga la loterie casa din care a evadat El Chapo, în 2014
Mexicanii au șansa de a câștiga la loterie casa din care a evadat El Chapo, în 2014 - Profimedia Images

Locuința din Culiacan nu este singura, pusă în joc de autorități. Pe lângă aceasta, mexicanii au șansa de a câștiga 248 de premii diferite, toate în valoare de 12,5 milioane de dolari, potrivit ABC. Valoarea casei este de 184.000 de dolari. 

Pe 16 februarie 2014, El Chapo a fugit din locuinţa sa din Sinaloa printr-un tunel subteran. În 2016, el a fost arestat din nou iar în 2017 a fost extrădat în SUA. 

Joaquin Guzman ”El Chapo”, în vârstă de 64 de ani, a fost condamnat în iulie 2019 la închisoare pe viaţă, în urma unui proces care s-a desfăşurat în condiţii de securitate excepţionale la New York, la audierile căruia Emma Coronel, soţia sa, s-a dus aproape zilnic. El îşi ispăşeşte pedeapsa într-o închisoare de maximă securitate în Colorado.

El Chapo a fost considerat timp de ani de zile, până la extrădarea sa din Mexic către Statele Unite în 2017, drept cel mai puternic traficant de droguri din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mexicanii au șansa de a câștiga la loterie casa din care a evadat El Chapo, în 2014