Antena Meniu Search
x

Mihaela s-a aruncat pe fereastră ca să scape de flăcări. Sfârşit dramatic pentru o tânără moldoveancă, în Italia

Mihaela Cheli, o tânără moldoveancă de 21 de ani, a fost condusă ieri pe ultimul drum de sute de oameni, în Italia. În noaptea de vineri spre sâmbătă, fata s-a aruncat pe geam ca să scape de flăcări, după ce mansarda unde se afla a luat foc.

Mihaela Cheli, o tânără moldoveancă de 21 de ani, a fost condusă ieri pe ultimul drum de sute de oameni, în Italia. În noaptea de vineri spre sâmbătă, fata s-a aruncat pe geam ca să scape de flăcări, după ce mansarda unde se afla a luat foc.

Frumoasa Mihaela Cheli, din Cavi di Lavagna, era împreună cu logodnicul ei, Matteo Tugnoli, şi un prieten comun când, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mansarda unde se aflau a luat foc.

Ca să scape de calea flăcărilor, fata a sărit în gol de la fereastră.  

Mihaela Cheli, o tânără moldoveancă de 21 de ani, a fost condusă ieri pe ultimul drum de sute de oameni, în Italia

S-a prăbuşit de la 10 metri înălțime, căderea provocându-i răni grave. Tânăra de 21 de ani a ajuns în stare critică la spitalul Parini din Aosta şi a murit 24 de ore mai târziu. 

Ceilalţi doi tineri care erau cu Mihaela au ajuns şi ei la spital. Unul dintre ei primeşte tratament, după ce a fost intoxicat cu fum, iar celălalt a fost externat.

Mihaela, condusă pe ultimul drum de sute de oameni

Ieri, Mihaela Cheli a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni.

Mihaela Cheli a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni

Slujba de înmormântare s-a ţinut a fost ţinută de părintele paroh Filip Sorin, la biserica ortodoxă română San Giovanni din Chiavari.

"Suntem cu toţii alături de părinţii îndureraţi. Într-un moment ca acesta este dificl să găseşti cuvintele potrivite pentru a le uşura suferinţa. Doar tăcerea, lacrimile şi rugăciunea amintesc de o tânără care abia îşi începuse viaţa. Avem nevoie de tăcere pentru a-l găsi pe Dumnezeu. Pentru că Dumnezeu este tăcere. Tăcerea înseamnă lipsa cuvintelor, dar nu şi a sentimentelor", a spus părintele Sorin, în timpul slujbei de înmormântare.

La sfârșitul funeraliilor, mai multe baloane albe au fost aruncate spre cer, scrie ilnuovolevante.it

La sfârșitul funeraliilor, mai multe baloane albe au fost aruncate spre cer

Între timp, procurorii din Aosta au deschis o investigație pentru a stabili cauzele incendiului care a izbucnit în mansarda lui Tugnoli, iubitul Mihaelei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mihaela s-a aruncat pe fereastră ca să scape de flăcări. Sfârşit dramatic pentru o tânără moldoveancă, în Italia